Καλύτεροι απ’ ό,τι περιμέναμε, λέει ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Ως outsider έφτασε η Mercedes στην Πόλη του Μεξικού. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα χαρακτηριστικά της πίστας, μιας και ο πολύ αραιός αέρας κάνει τη δύναμη του κινητήρα λιγότερο σημαντική, ενώ η W08 έχει δείξει πως δεν είναι το ταχύτερο μονοθέσιο ότι οι πτέρυγες έχουν τις μέγιστες δυνατές κλήσεις, όπως ακριβώς συμβαίνει εδώ.

Παρά το θεωρητικό μειονέκτημα, το γερμανικό μονοθέσιο έδειξε αρκετά δυνατό χθες. Δεν αναφέρομαι στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, γιατί εκεί έτρεξε με την υπέρ-μαλακή γόμα, αλλά στο FP2, όπου η W08 έδειξε ανταγωνιστική στον έναν γύρο και στον αγωνιστικό ρυθμό, με τον Lewis Hamilton να ολοκληρώνει 27 γύρους με την υπέρ-μαλακή γόμα, γράφοντας πολύ καλούς χρόνους.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας λέει πως δεν περίμεναν να είναι τόσο γρήγοροι, αλλά υπάρχει ακόμα χώρος για βελτίωση στις ρυθμίσεις του μονοθεσίου, ενώ και ο ίδιος μπορεί να βγάλει κι άλλη απόδοση στην πίστα, κάτι που ελπίζει να φανεί στις σημερινές κατατακτήριες.

Το μονοθέσιο δεν ήταν τόσο καλό το πρωί, προφανώς ήμουν σχετικά γρήγορος, αλλά έπρεπε να κάνω μερικές καλές αλλαγές από το FP1 στο FP2. Μετά, βγήκα έξω και είχα εκείνο το τετ-α-κε, καταστρέφοντας τα ελαστικά, και προφανώς έχω δύο σετ ελαστικών τώρα. Στη συνέχεια, ανέκαμψα με μερικούς καλούς γύρους με την υπέρ-μαλακή γόμα και μετά είχα ένα πολύ καλό stint πάνω από 27 γύρων. Πιστεύω ότι δείχνουμε αρκετά καλοί, αλλά θα είναι κλειστή μάχη. Ίσως να πιστεύαμε ότι θα ήμασταν χειρότεροι, όμως ήμασταν αρκετά γρήγοροι.

Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ κλειστή μάχη. Δεν ήξερα τι να περιμένω χθες, αλλά πιστεύω ότι είμαστε αρκετά καλοί για να μπορούμε μεταξύ των Red Bulls και των Ferraris. Σχεδιάζω κάποιες αλλαγές για το Σάββατο στο οδηγικό μου στυλ και υπάρχουν κομμάτια της πίστας που μπορούμε να βελτιωθούμε, όπως επίσης και με το set-up, οπότε θα επικεντρωθώ σε αυτό τώρα, ελπίζοντας ότι θα είμαστε στη μάχη.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...