Το νέο Peugeot 2008 αναμένεται το 2019, ίσως προσφέρεται και με ηλεκτρικό κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Τον Ιανουάριο του 2013, η Peugeot παρουσίασε το 2008, με το συμπαγές crossover να ανανεώνεται πριν περίπου 18 μήνες. Ο κύκλος ζωής του αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2019, όταν και θα παρουσιαστεί η δεύτερη γενιά του μοντέλου.

Αυτή, σχεδιαστικά αναμένεται να δανειστεί κάποια στοιχεία από τα μεγαλύτερα “αδέρφια” του, το 3008 και το 5008, ενώ στο εσωτερικό το νέο μοντέλο θα διαθέτει μεγαλύτερους χώρους και χώρο αποσκευών. Ακόμα, θα προσφέρεται με το ψηφιακό πίνακα οργάνων i-Cockpit, διατηρώντας την 12,3 ιντσών οθόνη.

Θα βασίζεται σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα, εξελιγμένη από την Peugeot σε συνεργασία με την κινέζικη Dongfeng, κάτι που θα κάνει το αυτοκίνητο πιο ελαφρύ και πιο στιβαρό. Η κίνηση θα μεταφέρεται -και πάλι- αποκλειστικά στον εμπρός άξονα, αλλά είναι αρκετά πιθανό να διαθέτει μια ανανεωμένη έκδοση του συστήματος Grip Control.

Τέλος, χάρη στη νέα πλατφόρμα -εκτός από τους αναμενόμενους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου- θα μπορεί να δεχτεί και ένα πλήρως ηλεκτρικό σύνολο.

Πηγήcaradisiac

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Peugeot 5008

Η Peugeot παρουσίασε σήμερα τη νέα γενιά του 5008. Το αυτοκίνητο βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Medium, την ίδια που φέρει το νέο 3008 και...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...