Ο τομέας που για μία ακόμα χρονιά η Red Bull Racing έδειξε πως δύσκολα την κερδίζεις είναι η βελτίωση κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η RB13 ξεκίνησε τη χρονιά χωρίς να αποτελεί αντίπαλο για τη Mercedes και τη Ferrari, αλλά τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο μισό. Καθοριστικό αποδείχθηκε το πολύ μεγάλο πακέτο αναβάθμισης που έφεραν οι Αυστριακοί στο Ουγγρικό Grand Prix.

Από το 2018, ίσως η ομάδα του Milton Keynes να έχει ένα ακόμα αντίπαλο εκτός από τις δύο κορυφαίες φετινές ομάδες. Η McLaren έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Renault μέχρι και το 2020, δείχνοντας παράλληλα στο Μεξικό πως όντως η MCL32 είναι ένα πολύ καλό σασί. Αυτό δεν τρομάζει τον Christian Horner, αφού πιστεύει ότι η ομάδα του θα είναι ταχύτερη και την επόμενη σεζόν.

Η McLaren είναι μια σπουδαία ομάδα με δυνατούς οδηγούς, και ανυπομονούμε να παλέψουμε μαζί τους στην πίστα. Έχουμε κάνει πρόοδο στο δεύτερο μισό της σεζόν και προφανώς στόχος μας είναι να μεταφέρουμε αυτή τη δυναμική στο 2018. Η Renault έχει το benchmark σ’ εμάς. Αν μπορέσουμε να μεταφέρουμε τα μαθήματα στο μονοθέσιο της νέας σεζόν, ελπίζουμε ότι θα ξεκινήσουμε πιο δυνατοί φέτος, και όχι ένα δευτερόλεπτο πίσω, όπως συνέβη πέρυσι στη Μελβούρνη.

Αυτό που θέλει ο επί κεφαλής της RBR είναι έναν καλύτερο κινητήρα κι ένα πιο δυνατό ξεκίνημα, ώστε να μη βρεθούν από τη αρχή σε θέση κυνηγού, διότι τότε θα είναι ένας αρκετά υπολογίσιμος αντίπαλος για το πρωτάθλημα.

Έχουμε μια μεγάλη σταθερότητα στους κανονισμούς, έτσι τα μαθήματα που έχουμε πάρει από την RB13 θα μεταφερθούν στην RB14. Προφανώς, ελπίζουμε ότι θα βελτιωθεί η απόδοση και η αξιοπιστία του κινητήρα μέσα στον χειμώνα, αφού είναι θεμελιώδης πτυχή. Νομίζω ότι έχουμε αποδείξει πως έχουμε ένα πραγματικά ανταγωνιστικό σασί.