93.000 δολάρια κοστίζουν τα ελαστικά της Bugatti Vision Gran Turismo Concept

Σχετικά άρθρα

Μόλις χθες είδαμε τον νέο ιδιοκτήτη της Bugatti Vision Gran Turismo Concept να την τοποθετεί στο γκαράζ του, δίπλα στην Bugatti Veyron, την Ferrari LaFerrari, την McLaren P1, και την Lamborghini Centenario Roadster, και σήμερα μαθαίνουμε κάποιες τιμές συντήρησης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.

Για παράδειγμα, το service της Bugatti Vision GT, θα σου κοστίσει μόλις 20.000 δολάρια, το οποίο περιλαμβάνει αλλαγή λαδιών, νέο παρμπρίζ και έλεγχο πίεσης ελαστικών. Ένα νέο σετ ελαστικών της Michelin θα σου κοστίσει άλλα 93.000 δολάρια, και υπάρχουν μόνο δύο σετ σε όλο τον κόσμο. Πταίσματα θα μου πεις, ότι ο νέος ιδιοκτήτης έδωσε 5,5 εκατ. δολάρια για να την κάνει δικιά του.

Διάβασε επίσης: Η αλλαγή ελαστικών στην Bugatti Chiron δεν θα κοστίζει μια περιουσία

Ακόμα, υπάρχουν τρία τηλεχειριστήρια για το αυτοκίνητο, που ελέγχουν πράγματα όπως ο εξωτερικός και ο εσωτερικός φωτισμός, την απόσταση από έδαφος, και την κλίση της πίσω αεροτομής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...