Η πίστα της Indianapolis είναι μία από τις πιο γνωστές στον πλανήτη, αλλά και μία από τις παλαιότερες, αφού η ιστορία της ξεκινάει τον Αύγουστο το 1909, δηλαδή πριν από 108 χρόνια. Σε όλο αυτό το τεράστιο χρονικό διάστημα, έχουν διεξαχθεί χιλιάδες αγώνες και η άσφαλτος έχει καταπονηθεί όσο λίγες στον κόσμο.

Όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις πίστες, οι υπεύθυνοι φροντίζουν για την καλή κατάσταση του οδοστρώματος, πράγμα που σημαίνει ότι οι ασφαλτοστρώσεις πρέπει να γίνονται αρκετά τακτικά. Αν το συνδυάσεις αυτό με τα 108 χρόνια, τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις, σε ένα δείγμα που έδωσαν οι άνθρωποι της πίστας, εξηγώντας τι είναι η κάθε στρώση που βλέπεις.

  • Anestis Genk

    Το λεγόμενο και καρότο:P

  • SAMURAI-66

    Ο καθηγητης αρχαιολογος-μεταλλειολογος ερευνητης εξελιγμενος σουπερ ανθρωπος του μελλοντος σε μερικους αιωνες η και χιλιετηριδες απο σημερα θα ψαχνει οπως ακριβως και οι σημερινη για τους δεινοσαυρους στο εδαφος τα εργα του προγονου του πλεον για να γραψει την δικη του ιστορια στα βιβλια…αν υπαρχουν στην μορφη που τα γνωριζουμε φυσικα…της εποχης του!

  • Gmph fast

    Σαν κάτι στενά στον Πειραιά που δεν έχουν ξύσει ποτέ την άσφαλτο και απλά ρίχνουν από πάνω, με αποτέλεσμα όταν πας να παρκάσεις να πέφτουν οι μέσα τροχοί σε χαντάκι 20 εκατοστών.