Αυτοκίνηση 2017. Άνοιξε τις πύλες της η ελληνική έκθεση αυτοκινήτου [Photo Gallery]

Σχετικά άρθρα

Έως 19 Νοεμβρίου

Η έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση 2017” άνοιξε σήμερα τις πύλες για τους δημοσιογράφους και τους προσκεκλημένους και το κοινό θα μπορεί να την επισκεφτεί από αύριο Σάββατο 11 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Εμείς μόλις επιστρέψαμε στο Ελληνικό, κατά την δημοσιογραφική ημέρα και φωτογραφήσαμε για τα μάτια σου μόνο, κάθε αυτοκίνητο που βρίσκεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι Abarth, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Hyundai, Jeep, Kia, Mini, Nissan, Mercedes, Renault, SsangYong, Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo. Η εταιρία που έχει αναλάβει την διοργάνωση φιλοδοξεί πως η έκθεση θα είναι μια γιορτή του αυτοκινήτου και θα προσελκύσει πάνω από 77.000 επισκέπτες.

Στη φετινή διοργάνωση υπάρχει ολική αναβάθμιση του θεσμού των test drives, για να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να οδηγήσουν περισσότερα νέα μοντέλα. Η προσθήκη νέου εκθεσιακού χώρου δίνει τη δυνατότητα περισσοτέρων συμμετοχών από πλευράς Εισαγωγέων Αντιπροσώπων.

Από την φετινή Αυτοκίνηση απούσες είναι οι Audi, BMW, Ford, Honda, Lexus, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Suzuki, Porsche, και Toyota. Επίσης, στη φετινή έκθεση αναβαθμίζεται η παρουσία των εταιρειών που εκπροσωπούν προϊόντα και υπηρεσίες του AfterMarket.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τις καθημερινές από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ. Μειωμένο εισιτήριο κατά 50% για άνεργους, ΑμεΑ, πολύτεκνους, φοιτητές, και παιδιά 12-18 ετών. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν.

Alfa Romeo

Στο περίπτερο της, η ιταλική premium αυτοκινητοβιομηχανία έχει την Giulia, την Stelvio και την Giulietta.

Citroen

Πρεμιέρα στο ελληνικό για το C3 Aircross, το πρώτο SUV της γαλλικής εταιρίας. Αυτό περιστοιχίζεται από το νέο C3, το C1, το C4 Cactus, το επιβλητικό C4 Grand Picasso και το οικογενειακό C-Elysse.

DS

To premium παρακλάδι του PSA Group είχε στο περίπτερο της το DS7 Crossback, το οποίο κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο ελληνικό κοινό, ενώ δίπλα του είναι το DS4 Crossback και το DS3.

Fiat/Abarth


Γεμάτο το περίπτερο της ιταλικής εταιρίας, καθώς σε αυτό θα βρεις τα 500 Mirror, το 500X S-Design, όλες τις επιλογές αμαξώματος του Tipo (hatcback, sedan και station wagon), το 124 Spider, το Fullback Cross, καθώς και το Abarth 595.

Hyundai

Αναμφίβολα τα βλέμματα στο περίπτερο της εταιρίας έκλεψε το εντυπωσιακό i30 N, το οποίο κάνει πανελλήνιο ντεμπούτο και αποτελεί το πρώτο καθαρόαιμο μοντέλο υψηλών επιδόσεων της σειράς Hyundai N, με απόδοση 275 άλογα. Μαζί του υπάρχει το νέο i30 Fastback, και το εκκεντρικό Kona, καθώς και η υπόλοιπη γκάμα της εταιρίας, δηλαδή i10, i20, i30 και Tucson.

Jeep

H αμερικάνικη εταιρία συμμετέχει στην Αυτοκίνηση με πληρέστερη γκάμα αυτοκινήτων της από ποτέ. Στο περίπτερο της θα βρεις -εκτός του Renegade, Wrangler και του Grand Cherokee, και το νέο Compass.

Kia

Από τα περίπτερα με μοντέλα για σχεδόν όλες τις κατηγορίες, αυτό της Kia, καθώς εκεί θα βρεις το νέο Picanto, το νέο Rio, το Cee’d, το ιδιαίτερο Soul, και το Sportage. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το ολοκαίνουριο Stonic, το οποίο υπάρχει σε διάφορους χρωματισμούς.

Mini

Στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου, η βρετανική εταιρία παρουσιάζει το Countryman, το Countryman plug-in hybrid, το Clubman John Cooper Works, και το 5-θυρο Mini έκδοσης Seven.

Nissan

Εξέχουσα θέση στο περίπτερο της έχει το ολοκαίνουριο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο Leaf, το οποίο ήρθε κατευθείαν από την Ιαπωνία αποκλειστικά για την έκθεση, με την διάθεση του στην αγορά της χώρας να ξεκινάει από τον ερχόμενο Μάιο. Παράλληλα θα δεις τα ανανεωμένα Qashqai και X-Trail, το νέο Micra, το Juke, το Pulsar, αλλά και το Navara.

Renault/Dacia

H γαλλική εταιρία διαθέτει από τις νεότερες και πληρέστερες γκάμες, και στο περίπτερο της θα δεις το Twingo, το Clio και Clio Sport Tourer, το ανανεωμένο Captur, το νέο Megane, καθώς και το Kadjar. Παράλληλα για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται το νέο Scenic, ενώ τα βλέμματα τραβάει το Clio RS. Παραδίπλα υπάρχουν και τα μοντέλα της Dacia, όπως το Sandero Stepway, το σημερινό Duster, και το πρωτοεμφανιζόμενο Lodgy.

SsangYong

H παλιότερη αυτοκινητοβιομηχανία της Κορέας, με παράδοση 63 χρόνων, έχει στο περίπτερο της το Tivoli, το XLV, και το επαγγελματικό Actyon Sports.

Seat

Φέτος η ισπανική εταιρία παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο Arona, το πρώτο της compact crossover, ενώ στο περίπτερο της υπάρχει όλη η γκάμα, όπως το νέο Ibiza, το Leon, το Ateca και το Mii.

Skoda

Οι Τσέχοι συμμετέχουν στην Αυτοκίνηση, δίνοντας δυναμικό παρόν, με την πλήρη και ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της, όπως το Citigo, το Fabia, το Rapid, το Octavia, το Kodiaq και το Superb. Κυρίαρχη θέση στο περίπτερο έχει το νέο Karoq, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Παράλληλα υπάρχουν οι εκδόσεις Spaceback Scout και Fabia Style.

Subaru

Ποτέ ξανά δεν είχε πιο πλήρες περίπτερο η ιαπωνική εταιρία, καθώς εκεί θα βρεις τα ολοκαίνουρια Impreza και XV, που πατάνε πάνω στην νέα πλατφόρμα SGP (Subaru Global Platform). Σε αυτά προστίθενται τα εντυπωσιακά Outback, Levorg και Forester, ενώ η ατραξιόν στο περίπτερο και ίσως σε όλης της έκθεσης είναι το νέο kartcross, Speedcar XTREM.

Volkswagen

Από τα μεγαλύτερα περίπτερα αυτό της γερμανικής εταιρίας, καθώς εκεί θα βρεις 14 μοντέλα της ανανεωμένης γκάμας της. Για πρώτη φορά παρουσιάζεται το νέο Polo, το Polo GTI και το ολοκαίνουριο T-Roc, ενώ παράλληλα θα δεις από κοντά τα e-Up! και e-Golf, καθώς και τα Golf R, Golf R-Line, το Arteon, το Tiguan R-Line και το Amarok Canyon.

Volvo

Στην Αυτοκίνηση η Volvo έχει φέρει όλη την γκάμα της, όπου ανάμεσα της δεσπόζει το νέο XC60.

Φωτογραφίες

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα από 1η Μαΐου

Από την Τετάρτη 1 Μαΐου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν άρση της ακινησίας των οχημάτων τους, πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με...