Giannini 350 GP4. Τετρακίνητο τερατάκι, 350 ίππων!

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές καλοκαιριού ο ιταλικός βελτιωτικός οίκος Giannini στην έκθεση του Τορίνο παρουσίασε το πακέτο 350 GP Anniversario για το Fiat 500. Το τουμπανιασμένο 500ράκι κινείται από τον 1.750άρη τετρακύλινδρο κινητήρα της Alfa Romeo 4C, με ιπποδύναμη 350 άλογα, τοποθετώντας τον εγκάρσια και στο κέντρο, στέλνοντας την κίνηση στον πίσω άξονα.

Πριν μερικές ημέρες, η εταιρία ανακοίνωσε το 350 GP4, το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει σε συνεργασία με το GRAM (Gram Torino Engineering). Αυτό θα φοράει έναν αγνώστων στοιχείων κινητήρα, απόδοσης 350 ίππων, κάτι που συνηγορεί ότι θα είναι ο ίδιος. Αυτή τη φορά θα είναι τοποθετημένος μπροστά, στην θέση που βρίσκεται και του κανονικού μοντέλου, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς.

Ακόμα το αυτοκίνητο φοράει υπερ-φαρδύ bodykit, κατασκευασμένο από carbon, μεγαλύτερα φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός, ενώ πατάει σε push rod αναρτήσεις της Ohlins σε κάθε άκρο.

Παραμένει άγνωστο πόσες μονάδες θα βγουν στην παραγωγή, και πόσο θα κοστίζει, αλλά κρίνοντας ότι το πισωκίνητο κόστιζε περίπου €150.000 ευρώ, είμαι σίγουρος ότι αυτό θα είναι ακριβότερο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...