Στις αρχές καλοκαιριού ο ιταλικός βελτιωτικός οίκος Giannini στην έκθεση του Τορίνο παρουσίασε το πακέτο 350 GP Anniversario για το Fiat 500. Το τουμπανιασμένο 500ράκι κινείται από τον 1.750άρη τετρακύλινδρο κινητήρα της Alfa Romeo 4C, με ιπποδύναμη 350 άλογα, τοποθετώντας τον εγκάρσια και στο κέντρο, στέλνοντας την κίνηση στον πίσω άξονα.

Πριν μερικές ημέρες, η εταιρία ανακοίνωσε το 350 GP4, το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει σε συνεργασία με το GRAM (Gram Torino Engineering). Αυτό θα φοράει έναν αγνώστων στοιχείων κινητήρα, απόδοσης 350 ίππων, κάτι που συνηγορεί ότι θα είναι ο ίδιος. Αυτή τη φορά θα είναι τοποθετημένος μπροστά, στην θέση που βρίσκεται και του κανονικού μοντέλου, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς.

Ακόμα το αυτοκίνητο φοράει υπερ-φαρδύ bodykit, κατασκευασμένο από carbon, μεγαλύτερα φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός, ενώ πατάει σε push rod αναρτήσεις της Ohlins σε κάθε άκρο.

Παραμένει άγνωστο πόσες μονάδες θα βγουν στην παραγωγή, και πόσο θα κοστίζει, αλλά κρίνοντας ότι το πισωκίνητο κόστιζε περίπου €150.000 ευρώ, είμαι σίγουρος ότι αυτό θα είναι ακριβότερο.