Fiat 500 Giannini με κινητήρα από Alfa Romeo 4C και 350 άλογα

Σχετικά άρθρα

Την δόξα της Pogea Racing προσπαθεί να κλέψει ο ιταλικός βελτιωτικός οίκος Giannini, καθώς στην έκθεση του Τορίνο ο τελευταίος παρουσίασε το πακέτο του για το Fiat 500. Το ονομάζει 350 GP Anniversario, με το απόλυτο 500ράκι να κινείται από τον τετρακύλινδρο κινητήρα της Alfa Romeo 4C, χωρητικότητας 1.742 κ.εκ..

Ο βελτιωτής, όμως, με ιστορία 100 ετών, αυξάνει την ιπποδύναμη του από τα 240 άλογα στα 350, τοποθετώντας τον εγκάρσια και στο κέντρο, στέλνοντας την κίνηση στον πίσω άξονα, μέσω ενός κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Ακόμα το αυτοκίνητο φοράει υπερ-φαρδύ bodykit, κατασκευασμένο από carbon, μεγαλύτερα φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός, ενώ πατάει σε push rod αναρτήσεις της Ohlins σε κάθε άκρο.

Το λανσάρισμα του αναμένεται να γίνει στο τέλος του έτους, με το κόστος του να κυμαίνεται στα €150.000 ευρώ, με την Giannini να έχει στόχο να βγάλει στην παραγωγή 100 αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...