Ο βελτιωτικός οίκος Manhart παρουσίασε στις αρχές του χρόνου το MH2 630 πακέτο για την BMW M2, κάνοντας το γερμανικό coupe εξαιρετικά δυνατό και ικανό. Σήμερα ο οίκος παρουσιάζει την MH2 630 Track Edition.

Μηχανικά το αυτοκίνητο φοράει τον 3,0-λιτρο turbo κινητήρα της BMW M3/M4, που από το εργοστάσιο αποδίδει 431 άλογα. Εδώ, όμως, έχει δυναμώσει και παράγει 630 άλογα με 750 Nm ροπής και συνδυάζεται με το DCT κιβώτιο ταχυτήτων της M4. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες/Alcantara επενδύσεις με χρυσαφί ραφές και Recaro Sportster CS καθίσματα.

Φορά carbon-κεραμικά φρένα και ένα νέο bodykit που αποτελείται από αεριζόμενο carbon καπό, νέο εμπρός splitter, νέο διαχύτη και νέα carbon μάσκα. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις νέες ζάντες και τις χαμηλότερες αναρτήσεις KW Clubsport 3.

Με όνομα όπως Track Edition, η Manhart έπρεπε να δείξει τα διαπιστευτήρια της στην γερμανική πίστα. Το αυτοκίνητο έγραψε στο Nordschleife χρόνο 7 λεπτά και 35 δευτ., κατά τη διάρκεια Touristenfahten με κανονική κυκλοφορία στην πίστα και σε υγρές συνθήκες.