Σκληρή μάχη με τη Ferrari και το 2018 προβλέπει η Mercedes

Σχετικά άρθρα

Η πιο ενδιαφέρουσα μάχη της φετινής σεζόν ήταν αυτή των Lewis Hamilton και Sebastian Vettel. Ο 30χρονος βρέθηκε σ’ ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο και είχε το βαθμολογικό προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο μισό, όταν ο Βρετανός πέρασε μπροστά, για να φτάσει τελικά στη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος τρεις αγώνες πριν το τέλος.

Η χρονιά μόνο χαμένη δεν είναι για τη Scuderia, αφοί οι Ιταλοί έβαλαν τις βάσεις για την επιστροφή στην κορυφή, καθώς έχουν περάσει εννιά χρόνια από την τελευταία κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Vettel θα στοχεύει στην κυριαρχία τουλάχιστον μέχρι το 2020, όταν και θα βρίσκεται στο Maranello.

Βλέποντας την φετινή ανταγωνιστικότητα της SF70H και τη δουλειά που έχει γίνει από τους μηχανικούς, ο Toto Wolff, επί κεφαλής της Mercedes, ισχυρίζεται πως η μάχη των δύο κορυφαίων ομάδων θα επεκταθεί στο 2018, την ώρα που η Red Bull δείχνει επίσης υποσχόμενη, με μια τριπλή μάχη να αποτελεί διακαή πόθο για τους οπαδούς του αθλήματος.

Απολαύσαμε πολύ τη μάχη με τη Ferrari. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός και είναι μια φανταστική ομάδα. Οπότε, περιμένω να συνεχιστεί αυτό και την επόμενη σεζόν, και πιθανώς με τη Red Bull να είναι στο κάδρο.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...