Τον Απρίλιο του 2017 η Nissan ανακοίνωσε πως ξεκινάει το πρόγραμμα Heritage Parts, με σκοπό να παρέχει γνήσια ανταλλακτικά, έτσι ώστε να κοσμούν τους δρόμους τα παλιότερα θρυλικά της αυτοκίνητα.

Σήμερα, η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως από την 1η του Δεκέμβρη θα προσφέρει στην αγορά ορισμένα αυθεντικά ανταλλακτικά για το Skyline GT-R (R32), όπως σωληνώσεις, σήματα και προφυλακτήρες.

Όταν οι πωλήσεις των εξαρτημάτων ξεκινούν την 1η Δεκεμβρίου, περίπου 80 γνήσια ανταλλακτικά θα είναι διαθέσιμα στους ιδιοκτήτες R32 GT-R. Μεταξύ αυτών των τμημάτων θα είναι οι ιμάντες, οι εύκαμπτοι σωλήνες, τα εμβλήματα και μια επιλογή εξωτερικών εξαρτημάτων.

Στο εγγύς μέλλον, πρόσθετα εξαρτήματα θα προστεθούν στο απόθεμα της Nissan και σύντομα, τόσο τα μοντέλα R33 και R34 GT-R θα συμπεριληφθούν στην Nismo Heritage.

Το νέο εγχείρημα, είναι παράρτημα της Nismo και αργότερα θα καλύπτει και υπόλοιπα μοντέλα, όπως το R33 και R34, καθώς και τις διάφορες γενιές του Fairlady Z, και 300ZX. Τέλος, αν υπάρχει η κατάλληλη ζήτηση θα παραχθούν ανταλλακτικά και για τα Sunny (Pulsar) GTi-R και Primera GT.