Τον Απρίλιο του 2017 η Nissan ανακοίνωσε πως ξεκινάει το πρόγραμμα Heritage Parts, με σκοπό να παρέχει γνήσια ανταλλακτικά, έτσι ώστε να κοσμούν τους δρόμους τα παλιότερα θρυλικά της αυτοκίνητα.

Σήμερα, η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε πως από την 1η του Δεκέμβρη θα προσφέρει στην αγορά ορισμένα αυθεντικά ανταλλακτικά για το Skyline GT-R (R32), όπως σωληνώσεις, σήματα και προφυλακτήρες.

Όταν οι πωλήσεις των εξαρτημάτων ξεκινούν την 1η Δεκεμβρίου, περίπου 80 γνήσια ανταλλακτικά θα είναι διαθέσιμα στους ιδιοκτήτες R32 GT-R. Μεταξύ αυτών των τμημάτων θα είναι οι ιμάντες, οι εύκαμπτοι σωλήνες, τα εμβλήματα και μια επιλογή εξωτερικών εξαρτημάτων.

Στο εγγύς μέλλον, πρόσθετα εξαρτήματα θα προστεθούν στο απόθεμα της Nissan και σύντομα, τόσο τα μοντέλα R33 και R34 GT-R θα συμπεριληφθούν στην Nismo Heritage.

Το νέο εγχείρημα, είναι παράρτημα της Nismo και αργότερα θα καλύπτει και υπόλοιπα μοντέλα, όπως το R33 και R34, καθώς και τις διάφορες γενιές του Fairlady Z, και 300ZX. Τέλος, αν υπάρχει η κατάλληλη ζήτηση θα παραχθούν ανταλλακτικά και για τα Sunny (Pulsar) GTi-R και Primera GT.

 • δηλαδη να μην προτιμησει καποιος πχ μια εξατμιση τιτανιου απο την HKS ???
  απο την αλλη…..αν μπορουμε να μιλησουμε για συλλεκτικοτητα……αν καποιο φορα τα γνησια ανταλακτικα λλα ειναι του 2017…….θα παρει παραπανω στην αξια του η θα χασει απο ενα που φοραει ακομα του εργοστασιου ???

  • Anestis Genk

   Επειδή οι εντυπωσιακές αγγελίες είναι οι “όλο μαμά”, ενώ αν πούνε έχω ρίξει 50 χιλιάρικα, θα θεωρηθεί “κανιβαλισμένο” αντί για “βελτιωμένο”.

 • cfu

  γιατι υπαρχουν γνησια-μαμα R32???

  • Mika

   Kι αυτο σωστο!!!
   :p

 • Anestis Genk

  Τον RB βγάλτε ξανά σε crate για τπτ low volume κατασκευαστές

 • SAMURAI-66

  Σωστο και μπραβο που δεν ξεχνουν οσους τα εχουν και σιγουρα θα ειναι αρκετα μεγαλο ποσοστο αυθεντικων οδηγων που εχουν και προσεχουν σαν τα ματια τους τα διαχρονικα μοντελα του ιαπωνα κατασκευαστη!