Σχέδια για αμιγώς γυναικεία κατηγορία το 2019

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε για μία γυναικεία κατηγορία στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο Bernie Ecclestone, είχε προτείνει την ιδέα, με τη FIA στη συνέχεια να την επεξεργάζεται, και το πρώην αφεντικό της Formula 1 να λέει στη συνέχεια ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να συμμετέχουν στο ίδιο πρωτάθλημα με τους άντρες, αφού δε θα μπορούσαν να αντέξουν στην οδήγηση των ταχύτερων μονοθεσίων του πλανήτη.

Σχέδια που διέρρευσαν αποκαλύπτουν ότι σχεδιάζεται μια αμιγώς γυναικεία σειρά, με έξι καλοκαιρινούς αγώνες το 2019, στους οποίους θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες οδηγοί, οι καλύτερες στον κόσμο. Ένας εκπρόσωπος δήλωσε ότι δε θα πρέπει να αναμένουμε γρήγορα μια ανακοίνωση, αφού θέλουν χρόνο για να τελειοποιήσουν τα σχέδιά τους.

Δε θα υπάρξει ανακοίνωση για αρκετούς μήνες, καθώς διεξάγουμε πολλή έρευνα και ολοκληρώνουμε τη στρατηγική μας. Ξεκινώντας κάτι από το μηδέν, χρειάζεται πολύς χρόνος για να γίνει σωστά.

Τα σχέδια αποκαλύφθηκαν από το Press Association, το οποίο αναφέρει ότι οι γυναίκες δεν είναι για αρχή τόσο ένθερμες στην ιδέα, αφού υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να υπονομευθεί η θέση τους στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα