Ο Chris Bangle παρουσίασε σήμερα το νέο του δημιούργημα. Πρόκειται για ένα ριζοσπαστικό ηλεκτρικό μοντέλο που το ονομάζει REDS και σύμφωνα με τον εκκεντρικό πρώην σχεδιαστή της BMW, είναι εντελώς νέο και απελευθερωτικό, ενώ μας δείχνει το πως φαντάζεται ο ίδιος τα αστικά ηλεκτρικά μοντέλα.

Η δομή της οροφής είναι έτσι σχεδιασμένη προκειμένου να κρατά τις ακτίνες του ηλίου έξω από το εσωτερικό, μειώνοντας την ανάγκη χρήσης του κλιματισμού. Το μισό πάνελ της οροφής είναι καλυμμένο με φωτοβολταϊκά στοιχεία, που βοηθούν στην φόρτιση της μπαταρίας, με τον Bangle να δηλώνει περήφανος για τον σχεδιασμό.

Στο εσωτερικό του μπορούν να χωρέσουν τέσσερα ή ακόμη και πέντε άτομα όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Το τιμόνι μπορεί να διπλωθεί πάνω στο ταμπλό, ενώ όλα τα καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν προκειμένου να αυξηθεί η εργονομία. Υπάρχει ένα πτυσσόμενο κάθισμα στην πόρτα του χώρου αποσκευών, με την οθόνη στο ταμπλό να είναι διαστάσεων 17″.

Το πρωτότυπο διαθέτει πλαίσιο από αλουμίνιο, έχει τελική ταχύτητα 120 χλμ και αυτονομία 300 χλμ. Σχεδιάστηκε στο στούντιο του Bangle στο Τορίνο της Ιταλίας, με τον Bangle να έχει ήδη συμφωνήσει με την κινέζικη Hi-Tech Corporation (CHTC) προκειμένου να το περάσει στη παραγωγή.