Με την Lamborghini να σκέφτεται να βγάλει στην αγορά το 2021 ένα τετράπορτο σεντάν, ο Kleber Silva έκανε μια απόπειρα για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Οι φήμες θέλουν την εταιρία να έχει ξεκινήσει ήδη την σχεδίαση ενός πρωτότυπου μοντέλου, που θα μας δείχνει τον σχεδιασμό του μοντέλου παραγωγής. Αυτό θα κατασκευάζεται πάνω στην MSB πλατφόρμα της Porsche, που χρησιμοποιούν ήδη οι νέες Panamera και Bentley Continental GT.

Το πράσινο φως όμως ακόμη δεν έχει δοθεί μιας και η Lamborghini αναλύει παράλληλα και τις προοπτικές να επενδύσει στην ανάπτυξη μιας carbon πλατφόρμας, πάνω στην οποία θα κατασκευαστεί το τετραθέσιο, τετράθυρο μοντέλο της, προκειμένου να διατηρηθεί το βάρος χαμηλά, έτσι ώστε να έχει πραγματικά γονίδια ενός μοντέλου με σήμα τον ταύρο.

Μέσα στο 2018 η Lamborghini θα παρουσιάσει ένα ακόμη ειδικό μοντέλο, παρόμοιο με τις Reventon, Sesto Elemento, Venero, Aventador J και Centenario.

Bonus! Δες και σε μερικές ακόμη renderings φωτογραφίες του SupraMKV, για το πως θα μοιάζει ο σχεδιασμός της νέας Toyota Supra, η οποία τελικά ίσως δεν ονομαστεί Supra.