Τι θα έλεγες για την Lamborghini Estoque; [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Με την Lamborghini να σκέφτεται να βγάλει στην αγορά το 2021 ένα τετράπορτο σεντάν, ο Kleber Silva έκανε μια απόπειρα για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Οι φήμες θέλουν την εταιρία να έχει ξεκινήσει ήδη την σχεδίαση ενός πρωτότυπου μοντέλου, που θα μας δείχνει τον σχεδιασμό του μοντέλου παραγωγής. Αυτό θα κατασκευάζεται πάνω στην MSB πλατφόρμα της Porsche, που χρησιμοποιούν ήδη οι νέες Panamera και Bentley Continental GT.

Το πράσινο φως όμως ακόμη δεν έχει δοθεί μιας και η Lamborghini αναλύει παράλληλα και τις προοπτικές να επενδύσει στην ανάπτυξη μιας carbon πλατφόρμας, πάνω στην οποία θα κατασκευαστεί το τετραθέσιο, τετράθυρο μοντέλο της, προκειμένου να διατηρηθεί το βάρος χαμηλά, έτσι ώστε να έχει πραγματικά γονίδια ενός μοντέλου με σήμα τον ταύρο.

Μέσα στο 2018 η Lamborghini θα παρουσιάσει ένα ακόμη ειδικό μοντέλο, παρόμοιο με τις Reventon, Sesto Elemento, Venero, Aventador J και Centenario.

Bonus! Δες και σε μερικές ακόμη renderings φωτογραφίες του SupraMKV, για το πως θα μοιάζει ο σχεδιασμός της νέας Toyota Supra, η οποία τελικά ίσως δεν ονομαστεί Supra.

ΠηγήKleber Silve

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...

Lamborghini Huracan STJ: The Last Dance

Η Lamborghini παρουσίασε σήμερα την Huracan STJ, με την ειδική αυτή έκδοση να βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το μοντέλο, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014,...