Θυμάσαι την εντυπωσιακή Estoque; Το τετράπορτο πρωτότυπο της Lamborghini που παρουσιάστηκε πίσω το 2008; Η ιταλική εταιρία το σκέφτηκε αρκετό καιρό προκειμένου να το περάσει στη παραγωγή, αλλά τελικά αποφάσισε να κατασκευάσει την Urus, η παρουσίαση της οποίας αναμένεται στις 4 του Δεκέμβρη.

Για εκείνους όμως τους εραστές των σεντάν μοντέλων, πρόσφατες αναφορές θέλουν την εταιρία από την Sant’Agata, να έχει ξαναφέρει στο τραπέζι ένα τετράπορτο σεντάν μοντέλο. Οι φήμες θέλουν μάλιστα την εταιρία να έχει ξεκινήσει ήδη την σχεδίαση ενός πρωτότυπου μοντέλου, που θα μας δείχνει τον σχεδιασμό του μοντέλου παραγωγής, που θα κυκλοφορήσει το 2021. Αυτό θα κατασκευάζεται πάνω στην MSB πλατφόρμα της Porsche, που χρησιμοποιούν ήδη οι νέες Panamera και Bentley Continental GT.

Το πράσινο φως όμως ακόμη δεν έχει δοθεί μιας και η Lamborghini αναλύει παράλληλα και τις προοπτικές να επενδύσει στην ανάπτυξη μιας carbon πλατφόρμας, πάνω στην οποία θα κατασκευαστεί το τετραθέσιο, τετράθυρο μοντέλο της, προκειμένου να διατηρηθεί το βάρος χαμηλά, έτσι ώστε να έχει πραγματικά γονίδια ενός μοντέλου με σήμα τον ταύρο.

Μέσα στο 2018 η Lamborghini θα παρουσιάσει ένα ακόμη ειδικό μοντέλο, παρόμοιο με τις Reventon, Sesto Elemento, Venero, Aventador J και Centenario.

 • lambo βγαλτο ετσι….να τους τρελανεις ολους !!!!!!!! :-D https://uploads.disquscdn.com/images/a25028c806a64f0eb8dead39e8c26327f93b6799fa7f66f65b39c97a290e9b74.jpg

  • Renesis1

   Τρελό, αλλά ωραίο τρελό.. :)))

  • kala στο τελος θα βγαλουν μια παναμερα με τα φωτο απο την τοτε σχεδιαστικη ταυτοτηα της lambo !!! :-P

 • Mika

  Επιτελους, με ακουσαν!!!!!
  :p :p
  Απο τη πρωτη μερα που ειδα την Estoque, πολυ πριν την URUS δηλαδη, ειχα πει, βγαλτε την οπως ειναι!!!!!

 • Smartass

  Παράφραση της διαφήμισης της NOBA.
  Δώσε μοντέλα και μάρκες στον κόσμο τόσες πλατφόρμες έχουμε.
  MQB, MLB, MSB κλπ!