Αυτό είναι το ανανεωμένο Ford Ranger

Σχετικά άρθρα

Η σημερινή γενιά του Ford Ranger παρουσιάστηκε το 2011, για να υποστεί ένα εκτεταμένο facelift το 2015. Με την Μπλε Οβάλ να προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του pickup της στις Ηνωμένες Πολιτείες σε λίγες ημέρες στην έκθεση του Detroit, το Ranger θα ανανεωθεί ελαφρώς και για τις υπόλοιπες αγορές, τόσο μέσα όσο και έξω, και αυτές οι φωτογραφίες με το ακαμουφλάριστο Ranger μας δείχνουν τις αλλαγές που θα διαθέτει.

Αυτές έρχονται από την Ταϊλάνδη, κάτι που ενδεχομένως υποδεικνύει ότι ο σχεδιασμός του μοντέλου της Βόρειας Αμερικής δεν θα είναι αποκλειστικός, καθιστώντας το μοντέλο “παγκόσμιο”, συμπεριλαμβανομένου της αγοράς της Βραζιλίας.

Από τις φωτογραφίες διακρίνουμε τη νέα λεπτότερη μάσκα, με τους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες να έχουν επίσης νέο σχεδιασμό. Ο εμπρός διαθέτει μεγαλύτερο άνοιγμα για την εισαγωγή αέρα, με τα φώτα ομίχλης να έχουν σκούρο περίγραμμα.

Ακόμα, η Ford τοποθετεί LED προβολείς, με LED φώτα ημέρας, με τα αντίστοιχα στο πίσω μέρος να έχουν νέα γραφικά. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες του εσωτερικού, αλλά η ανανεωμένη έκδοση θα διαθέτει -μεταξύ άλλων- νέες επενδύσεις για τα καθίσματα, premium χαρακτηριστικά, όπως ραδιόφωνο με φωνητικές οδηγίες, κάμερα οπισθοπορείας, δορυφορική πλοήγηση, iPod συνδεσιμότητα, USB, σύνδεση Bluetooth και οθόνη αφής 8 ιντσών.

Μηχανικά, το ανανεωμένο Ranger θα εξοπλίζεται με τον 2,5 λίτρων κινητήρα βενζίνης απόδοσης 173 ίππων, και με τον 2,2-λίτρων turbodiesel Duratorq κινητήρα απόδοσης 160 ίππων με 385 Nm ροπής. Ο 3,2-λίτρων TDCi απόδοσης 200 ίππων θα αντικατασταθεί από ένα νέο 2-λιτρο πετρελαιοκινητήρα, που θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 ταχυτήτων, με την απόδοση του να αναμένεται στα 205 άλογα, το οποίο ίσως τοποθετηθεί στην έκδοση Raptor.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

“Ταψίδεψε” με την Ford Mustang Mach-E

Η Ford παρουσιάζει μία μοναδική, γαλήνια εμπειρία οδήγησης σε ένα ονειρεμένο σκηνικό μέσα σε μία Mustang Mach-E και όλα αυτά σε μία νέα ταινία...

Μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση για το Ford E-Transit

Η Ford Pro αποκάλυψε σήμερα μια νέα επιλογή για το E-Transit με μπαταρία Extended Range (Εκτεταμένης Αυτονομίας), ενισχύοντας τις δυνατότητες του δημοφιλέστερου μεγάλου ηλεκτρικού...