Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο επικεφαλής της Genesis, Manfred Fitzgerald, είχε ανακοινώσει πως η εταιρία του δεν έχει στα πλάνα της να προσφέρει N γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων της, που θα ανταγωνιστούν τα Audi Sport και BMW M, αλλά φαίνεται ότι το πολυτελές brand της Hyundai άλλαξε άποψη.

Πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του σχεδιασμού Luc Donckerwolke καθώς και ο αντιπρόεδρος του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης, Woong-chul Yang, επιβεβαίωσαν ότι η εταιρία έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω σε ένα νέο sport μοντέλο της Genesis. Αυτό θα είναι διθέσιο και πιθανότατα θα κινείται από ένα υβριδικό σύστημα, αποτελούμενο από έναν μικρό βενζινοκινητήρα και ένα ισχυρό ηλεκτρικό μοτέρ.

Αυτό εξελίσσεται σε συνεργασία με το N division της Hyundai, με επικεφαλής τον Albert Biermann, με τον Yang να δηλώνει ότι ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου είναι πολύ πιο μπροστά από τα μηχανολογικά του.

  • SAMURAI-66

    Σωστο βημα για να πετυχει αποδοχη και αναγνωριση σε μικρο χρονικο διαστημα που θα ειναι σαφως ευκολο με το δυνατο σπορ γιατι θα απευθυνεται σε οικονομικα ευκαταστατους και νεα γενια παραλληλα….με ενα σμπαρο δυο τρυγονια!

  • shaoqing14

    Kαι πολυ καλα καναν και αλλαξαν γνωμη!