Η Genesis ετοιμάζει ένα δυνατό πισωκίνητο sportscar

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο επικεφαλής της Genesis, Manfred Fitzgerald, είχε ανακοινώσει πως η εταιρία του δεν έχει στα πλάνα της να προσφέρει N γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων της, που θα ανταγωνιστούν τα Audi Sport και BMW M, αλλά φαίνεται ότι το πολυτελές brand της Hyundai άλλαξε άποψη.

Πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του σχεδιασμού Luc Donckerwolke καθώς και ο αντιπρόεδρος του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης, Woong-chul Yang, επιβεβαίωσαν ότι η εταιρία έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω σε ένα νέο sport μοντέλο της Genesis. Αυτό θα είναι διθέσιο και πιθανότατα θα κινείται από ένα υβριδικό σύστημα, αποτελούμενο από έναν μικρό βενζινοκινητήρα και ένα ισχυρό ηλεκτρικό μοτέρ.

Αυτό εξελίσσεται σε συνεργασία με το N division της Hyundai, με επικεφαλής τον Albert Biermann, με τον Yang να δηλώνει ότι ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου είναι πολύ πιο μπροστά από τα μηχανολογικά του.

Πηγήwheelsmag

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 15.675 Hyundai Tucson

Η Hyundai ανακαλεί 15.674 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2021 και 2023 επειδή η αντιπαγωτική προστασία στα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα δεν λειτουργεί. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα Hyundai...

Genesis G80 EV Magma Concept

Στο περίπτερο της Genesis στην έκθεση του Πεκίνου βρίσκεται το G80 EV Magma Concept, με το πρωτότυπο να ξεχωρίζει από το νέο bodykit κατασκευασμένο...