Το μέλλον της Mini είναι πλήρως ηλεκτρικό και με μοναδικό σχεδιασμό

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Ιούνιο, το BMW Group ανακοίνωσε πως ο Oliver Heilmer γίνεται ο νέος επικεφαλής σχεδίασης της ΜΙΝΙ, ο οποίος ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2017.

Τώρα ο Heilmer, σε πρόσφατη συνέντευξή του έδωσε το στίγμα του για το μέλλον της βρετανικής εταιρίας, τονίζοντας ότι η σημερινή γκάμα της εταιρείας είναι πολύ καλή. Παραδέχθηκε, όμως, ότι η πορεία της πρέπει να είναι μόνο εξελικτική, καθώς, όπως εξήγησε, οι τεχνολογικές εξελίξεις αλλάζουν τον κόσμο και η Mini θα πρέπει να κοιτάξει προς το μέλλον, με μοντέλα που θα διαθέτουν τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης και θα είναι ηλεκτρικά.

Μιλώντας για την τεχνολογία, ο Heilmer είπε ότι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι σε θέση να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν, αντί να χρησιμοποιούν μενού και κλικ, με την αλλαγή αυτή να έρχεται πολύ σύντομα, καθώς το BMW Group έχει ήδη ανακοινώσει σχέδια για την ενσωμάτωση της Alexa της Amazon σε μοντέλα της BMW και της MINI, μέσα στο 2018.

Τέλος, ο σχεδιαστής από το Μόναχο πιστεύει ότι τα Mini στο μέλλον θα είναι καθαρά ηλεκτρικά, και σημείωσε ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δίνουν στους σχεδιαστές εντελώς νέες ελευθερίες όσον αφορά τον εσωτερικό χώρο και τις αναλογίες του αμαξώματος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...