Με το 2017 να μην ήταν και η καλύτερη χρονιά της Subaru στην Ελλάδα, για το καινούργιο έτος η ιαπωνική εταιρία έχει πολύ υψηλές -αλλά όμως εφικτές- βλέψεις. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα νέα μοντέλα της, με τα οποία κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα, γι’αυτό σε προσκαλεί να τα γνωρίσεις και να τα οδηγήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Subaru Open days, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να δεις από κοντά και να οδηγήσεις τα ολοκαίνουρια Impreza και XV, στην αντιπροσωπεία της Πλειάδες Motors, στην Λεωφ. Κηφισίας 286, στο Χαλάνδρι, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Τα δύο νέα αυτά μοντέλα πατάνε πάνω στη νέα πλατφόρμα SGP (Subaru Global Platform), ενώ διαθέτουν μόνιμη τετρακίνηση Symmetrical AWD, επανασχεδιασμένους boxer βενζινοκινητήρες (1.6 και 2.0 λίτρων) και αυτόματο κιβώτιο CVT. Ακόμα, τα νέα Impreza και XV φέρουν το σύστημα προληπτικής ασφάλειας EyeSight στον βασικό εξοπλισμό τους.

Με το EyeSight είναι εξοπλισμένο και το ανανεωμένο Forester 2.0i ES CVT, που θα είναι επίσης διαθέσιμο για test drive, μαζί με το Forester 2.0i 6MT, το Outback 2.0D ES και το Levorg 1.6 GT-S.

Η Ιαπωνική μάρκα είναι γνωστή για την αφοσίωσή της στην χρήση και εξέλιξη της υψηλής τεχνολογίας στα αυτοκίνητά της. Μια κορυφαία τεχνολογία που έχει διακριθεί παγκόσμια, έχει κερδίσει βραβεία από πληθώρα οργανισμών και υπηρετεί τόσο την ασφάλεια των επιβατών όσο και την απόλαυση της οδήγησης.

Όλα τα μοντέλα έχουν αποσπάσει τη βαθμολογία των 5 αστέρων στις δοκιμές του Euro NCAP και πρόσφατα, τα νέα Impreza και XV να διακρίθηκαν ως τα ασφαλέστερα οικογενειακά αυτοκίνητα στην κατηγορία τους από τον εν λόγω ευρωπαϊκό οργανισμό.

Οι άνθρωποι της Πλειάδες Motors θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σου και θα σε συνοδεύσουν σε test-drive με το μοντέλο που επιθυμείς να γνωρίσεις καλύτερα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.subaru.net.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 6800800.