Από €14.990 το Kia Rio GT-Line στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Μόλις προχθές, η Kia παρουσίασε την έκδοση GT-Line για το νέο Rio, και σήμερα γίνεται γνωστό από την ελληνική εισαγωγική εταιρία ότι το μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία, με τιμή που ξεκινάει από τα €14.990, και οι πρώτες παραδόσεις να γίνονται τον Μάρτιο.

Από άποψη εξοπλισμού η έκδοση GT line τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του Rio, καθώς περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα. Οι τιμές πώλησης με την τρέχουσα προωθητική ενέργεια έχουν οριστεί στα €14.990 για την έκδοση με τα 100 άλογα και στα €15.990 για την δυνατότερη, με τα 120.

Το Rio GT-Line προστίθεται στις αντίστοιχες εκδόσεις των Sportage, Picanto και Sorento, και θα κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση της Γενεύης. Αισθητικά το Rio GT-Line διακρίνεται από την μαύρη χρωμιωμένη γυαλιστερή μάσκα “tiger-nose”, τις νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και τα ice-cube” LED φώτα ομίχλης, όπως αυτά του cee’d GT και του pro_cee’d GT. Ο εξωτερικός σχεδιασμός ολοκληρώνεται με τις δύο απολήξεις της εξάτμισης, τα LED φώτα ημέρας, τη χρωμιωμένη επένδυση παραθύρων και τη μαύρη αεροτομή οροφής.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι λιγότερες και περιορίζονται στις μαύρες δερμάτινες επενδύσεις που κάνουν αντίθεση με τις γκρι υφασμάτινες επενδύσεις. Επιπλέον υπάρχει νέο τιμόνι με κόψιμο στο κάτω μέρος, με την φάσα στο ταμπλό να έχει carbon-look.

Μηχανικά, το Rio GT-Line διαθέτει τον 1.000άρη T-GDi βενζινοκινητήρα, απόδοσης 100 και 120 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και ροπή 172 Nm διαθέσιμη από τις 1.500 μέχρι τις 4.000 σ.α.λ. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, οι εκπομπές ρύπων ανέρχονται στα 107 γρ/χλμ. και η μικτή κατανάλωση του τα 4,7 λίτρα/100 χλμ. Το Rio GT-Line θα διατίθεται επίσης με βενζινοκινητήρες MPΙ 1.2 ή 1.4 λίτρων και με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων από το τρίτο τρίμηνο του 2018.

Τέλος, συνοδεύεται με την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση της εταιρείας για 150.000 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...