H Ford teasάρει το νέο Ranger Raptor

Σχετικά άρθρα

H Ford Ταϊλάνδης έδωσε στην δημοσιότητα το παρακάτω teaser video του νέου Ranger Raptor, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα μέσα στη χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αυστραλία το “μικρό” απόλυτο off-road αυτοκίνητο επιδόσεων ίσως παρουσιαστεί στις 7 Φεβρουαρίου του 2018, με την Μπλε Οβάλ να δηλώνει ότι το pickup της είναι έτοιμο για την άμμο, την λάσπη και τα βουνά, αναφερόμενη προφανώς στα διάφορα προγράμματα οδήγησης που θα διαθέτει.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στην Bangkok, με το Ranger να γίνεται το δεύτερο μοντέλο της αμερικάνικης εταιρίας που θα φορέσει την άγρια φορεσιά του F-150 Raptor. Θα είναι αρχικά διαθέσιμο στην περιοχή της Ασίας/Ειρηνικού και αργότερα θα κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο. Θα βγει στην αγορά το 2018, και η Μπλε Οβάλ υπόσχεται ότι θα είναι εξαιρετικό, χωρίς ωστόσο να μας ανακοινώνει τεχνικά χαρακτηριστικά.

Μηχανικά οι φήμες λέγε ότι το Ranger Raptor θα φοράει τον 3,5-λίτρων V6 EcoBoost του F-150 Raptor, αλλά θα είναι σε detuned έκδοση, ενώ επίσης ακούγεται και ο 2,7-λίτρων EcoBoost V6 απόδοσης 325 ίππων και 542 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...