Η Bugatti παρουσίασε το πρόγραμμα Loyalty Maintenance για τους ιδιοκτήτες της Veyron, που θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση τα hypercars τους.

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος των προγραμμάτων επέκτασης εγγύησης Extended Warranty και Extended Warranty Plus και μπορεί να φτάσει έως τα 15 χρόνια, με την Bugatti να δηλώνει πως το νέο της πρόγραμμα μπορεί να συμβάλλει στη μείωση του λειτουργικού κόστους, που όπως έχει διαβάσει, είναι εξαιρετικά ακριβό μιας και απαιτεί περί τα $300.000 κάθε χρόνο!

Τα ελαστικά, κοστίζουν περί τα $42.000 το σετ και η Bugatti συστήνει την αλλαγή τους κάθε 4.000 χιλιόμετρα. Μετά από 16.000 χιλιόμετρα, πρέπει να αλλαχθούν και οι ζάντες ελαφρού κράματος που κοστίζουν $69.000. Η αλλαγή λαδιού, κοστίζει $21.000 ενώ η ασφάλεια, φτάνει τα $2.500 τον μήνα.

Η Bugatti θα προσφέρει διάφορα προγράμματα εγγύησης για τη Veyron αναλόγως με τα θέλω του κάθε ιδιοκτήτη, μιας και αρκετοί έχουν επιλέξει να μην χρησιμοποιούν τις Veyron τους και να τις έχουν κλεισμένες σε κάποιο γκαράζ και άλλοι διανύουν μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα με αυτές κάθε χρόνο.

 • Anestis Genk

  Θέλω να εμφανιστεί ένας πλούσιος που να το κυκλοφορεί κάθε μέρα, να βάζει 20.000 χλμ τον χρόνο, απλά και μόνο επειδή του αρέσει αυτό το αμάξι.

 • Giannisk

  Άντε τα λάστιχα και τις ζάντες τα καταλαβαίνω, σου λέει έχεις το απόλυτο και πρέπει να είναι σε τέλεια κατάσταση για λόγους ασφαλείας. Τα λάδια 21.000€ ?? Δηλαδή πόσο κοστίζει αυτό το λάδι και πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία αλλαγής του ώστε να φτάνει σε αυτό το ποσό?

  • Anestis Genk

   μπορεί να μην έχει τάπα λαδιού και να πρέπει να κατέβει μοτέρ να ανοιχτούν κάρτερ κτλ ;P