Ενοχλημένος ο Wolff από τους οδηγούς της Force India

Σχετικά άρθρα

Οι Sergio Perez και Esteban Ocon αποτέλεσαν ένα πολύ ανταγωνιστικό δίδυμο για την περασμένη σεζόν. Και οι δύο είναι ικανοί οδηγοί, παίρνοντας συνολικά 187 για λογαριασμό της Force India, δίνοντάς της έτσι την τέταρτη θέση. Η αντιπαλότητά τους κάποιες φορές ξεπέρασε το όριο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν επαφές, κάτι που καμία ομάδα δεν θέλει.

Ο Ocon βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Mercedes, και ο επί κεφαλής της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, δηλώνει ενοχλημένος από τη συμπεριφορά των οδηγών εντός της πίστας, αφού ξεπερνούν τα όρια, ενώ ο Αυστριακός θεωρεί ότι η απόδοση του Ocon κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, αλλά θα πρέπει να γίνει ακόμα καλύτερος για τη φετινή σεζόν, ώστε να κερδίσει τον team-mate του.

Αυτό που με ενοχλεί με αυτές τις αντιπαλότητες της ομάδας είναι να όταν καταλήγουν με δύο κατεστραμμένα μονοθέσια. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στον Esteban, αλλά και στον Checo. Ως επί κεφαλής ομάδας, είμαι πολύ ενοχλημένος από αυτό. Ο Esteban έχει αποδώσει πολύ καλά απέναντι σε έναν πολύ δυνατό Sergio Perez.

Το 2018, θα πρέπει να κάνει το επιπλέον βήμα και να βελτιώσει την απόδοσή του. Είναι απίστευτα σταθερός, κάνει λίγα λάθη κι έχει σπουδαία ταχύτητα. Την επόμενη σεζόν θα πρέπει να αναπτύξει περισσότερο τις ικανότητές του για να ξεπεράσει τον Perez.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα