Ένα… αγουροξυπνημένο Dodge Challenger Demon δοκιμάζεται στο 400άρι

Σχετικά άρθρα

Κι εκεί που νομίζαμε ότι η Dodge είναι ικανοποιημένη με την Hellcat έκδοση του Challenger, η αμερικανική εταιρεία δημιούργησε το Demon, μια ειδική έκδοση που έχει ως στόχο τα ρεκόρ, αφού δεν διαθέτει κάθισμα συνοδηγού, ώστε να γίνει ακόμα πιο γρήγορο. Αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που ο «Δαίμονας» σπέρνει, μιας και οι μηχανικοί έχουν βάλει όλη τους την τέχνη.

Η εταιρεία ανακοινώνει πως το αυτοκίνητο μπορεί να διανύσει τα πρώτα 402 μέτρα από στάση σε μόλις 9,65 δευτερόλεπτα, κι εμείς δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε. Ωστόσο, ο John Hennessey πήρε το Demon και θέλησε να το δοκιμάσει στο 400άρι.

Είναι 100% σε εργοστασιακή μορφή, αλλά δεν έχει χρησιμοποιήσει όλες του τις ικανότητες, αφού έχει διανύσει μόλις 100 μίλια (161 χιλιόμετρα), συνεπώς ούτε καν το launch control είναι διαθέσιμο, κάτι που θα συμβεί μετά τα 500 μίλια (804 χιλιόμετρα). Το αποτέλεσμα είναι να σημειώσει χρόνο στα 10,83 δευτερόλεπτα, βγαίνοντας με 211,63 χλμ/ώρα, σύμφωνα με την ένδειξη του Vbox.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...