Αυτή η Ferrari F430 είναι παραγωγής Νοεμβρίου του 2006 και όπως βλέπεις στις φωτογραφίες είχε ένα πολύ σκληρό ατύχημα. Αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο να βγει ολική καταστροφή, ενώ ο V8 4,3-λίτρων κινητήρας έχει αφαιρεθεί.

Ότι έχει απομείνει πωλείται έναντι του ποσού των 24.200 ευρώ και απορώ αν αξίζει να την αγοράσει κάποιος προκειμένου να χρησιμοποιήσει για ανταλλακτικά.

Από την άλλη, αυτή η Rolls-Royce Ghost πωλείται για 149.980 ευρώ, μετά από ένα ατύχημα που είχε από την πλευρά του οδηγού που κατέστρεψε εντελώς την πίσω αριστερή πόρτα, ενώ αλλαγή χρειάζεται τόσο η πόρτα του οδηγού όσο και τα δύο φτερά. Έχει διανύσει λίγο περισσότερο από 10.000 χλμ και είναι μοντέλο του 2016.

  • charris

    βλεπω τον τιτλο και λεω ανετα….μετα διαβαζω το “κινητήρας έχει αφαιρεθεί”/////μπλιαχχχχ

  • DarkV12Tdi

    Ένας Arthur tussik για τα δύο και θα τα κάνει καινούργια :P για την Ferrari αν την φτιάξει ο tussik , άνετα κάνεις Engine swap κάποιον 2JZ-GTE γαργαλημένο η έναν V12 ferrari , η για τρολιά κανέναν V10 από Lambo gallardo και V12 από Diablo-avendator :P

  • ουτε να μου την χαριζαν !!!! ουτε οι ζαντες εχουν μεινει ανεπαφες !!!! πραγματικα δεν υπαρχει λογος να δωσεις ουτε ενα ευρω…..σε περιπτωση που καποιος την αγορασει….θελω να κοψω φατσα !!!!! :-D

  • teddy boy

    Αυτή η ferrari θέλει τον Ρώσο της..