Βάθρο στην Αυστραλία θέλει ο Ricciardo

Σχετικά άρθρα

Μόλις στον δεύτερο αγώνα ήρθε πέρυσι το πρώτο βάθρο για την Red Bull, όταν ο Max Verstappen πήρε την τρίτη θέση στο Κινεζικό Grand Prix, αλλά τερμάτισε 45 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή Lewis Hamilton, δίχως η RB13 να είναι ικανή να παλέψει στα ίσια με την W08 και την SF70H, αφού το αυστριακό μονοθέσιο υστερούσε έναντι των άλλων δύο.

Η περσινή ανταγωνιστικότητα της RB13 στο δεύτερο μισό δημιουργεί ελπίδες στους ανθρώπους της Red Bull και τον Daniel Ricciardo, έτσι ο Αυστραλός είναι λογικό να ζητά το βάθρο μέσα στην πατρίδα του, θέλοντας από τις δοκιμές ένα γρήγορο μονοθέσιο, ώστε να μπορέσει να παλέψει με τις Mercedes και Ferrari, οι οποίες αναμένονται πολύ δυνατές από το ξεκίνημα.

Πέρυσι συνειδητοποιήσαμε από τις χειμερινές δοκιμές ότι ήμασταν πίσω από τη Mercedes και τη Ferrari. Φέτος, θέλουμε να είμαστε σε καλή φόρμα από το ξεκίνημα. Θέλουμε να είμαστε στο βάθρο στον πρώτο αγώνα.

Προκειμένου οι τεχνικοί να πάρουν πολλά δεδομένα στις χειμερινές δοκιμές για τη βελτίωση του μονοθεσίου μέχρι τις 25 Μαρτίου, όταν και ξεκινάει το πρωτάθλημα, απαιτείται ένας ικανοποιητικός αριθμός χιλιομέτρων. Αυτό προϋποθέτει ένα αξιόπιστο power unit, με τον «Ricci» να δηλώνει σίγουρος πως ο R.E.18 θα είναι βελτιωμένος συγκριτικά με τον R.E.17.

Είναι σαφές ότι η αξιοπιστία και η αποδοτικότητα είναι καλύτερη τώρα. Δουλεύουμε σκληρά με τους αεροδυναμιστές και, αν οι υπολογισμοί μας είναι σωστοί, τότε θα είμαστε σε καλή φόρμα στην Αυστραλία, παλεύοντας για μία θέση στο βάθρο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα