Η Nissan εξετάζει μια έκδοση του Navara, αντίστοιχη του Ford Ranger Raptor

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του μήνα, η Ford παρουσίασε το νέο Ranger Raptor, κάτι που φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη και της Nissan για μια δυνατότερη και ικανότερη εκτός δρόμου έκδοση του Navara. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε σε αυστραλιανό μέσο ο Ashwani Gupta, επιλεφαλής των ελαφριών επαγγελματικών της Renault-Nissan.

Πιο συγκεκριμένα, η Nissan Αυστραλίας πιέζει για μια τέτοια έκδοση του Navara, και μέχρι σήμερα δεν έχει εγκριθεί κάτι τέτοιο από την διοίκηση της εταιρίας, με τον Gupta να δηλώνει:

Αν μου κάνατε χθες αυτή την ερώτηση [για έναν αντίπαλο Raptor] θα έλεγα ότι αυτό δεν είναι στην λίστα των προτεραιοτήτων μας. Αν όμως κάνετε αυτή την ερώτηση σήμερα, τότε λέω ότι αυτή είναι μια ευκαιρία που θα θέλαμε να μελετήσουμε.

Σήμερα, η πιο δυνατή έκδοση του Navara, φοράει τον 2,3-λίτρων κινητήρα, απόδοσης 190 ίππων, κάτι που σημαίνει ότι η “απάντηση” ίσως έρθει με τον 3,0-λιτρο diesel V6 της X-Class.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...