Το 2015, η Dodge συνεργάστηκε με την Mopar και παρουσίασαν το Challenger Drag Pak. Περιγράφεται ως ένα μοντέλο έτοιμο για να συμμετέχει σε αγώνες dragster, με το Challenger αυτό να διαθέτει καπό με εισαγωγή αέρα, αγωνιστικές ζάντες 15″ με Hoosier dragster ελαστικά. Στο εσωτερικό υπάρχει νέος πίνακας οργάνων, νέος επιλογέας ταχυτήτων, NHRA-spec roll cage, ελαφριά αγωνιστικά καθίσματα και ζώνες ασφαλείας 5 σημείων.

Η ανάρτηση έχει επαναρρυθμιστεί, με τα αμορτισέρ να είναι ρυθμιζόμενα και κίνηση να μπορεί να πάρει από 2 V8 HEMI κινητήρες. Τον ατμοσφαιρικό 7,0-λίτρων και τον κομπρεσοράτο 5,8 λίτρων, με την Dodge να μην ανακοινώνει τις ιπποδυνάμεις τους, αλλά να μας λέει πως συνδυάζονται με αγωνιστικό αυτόματο κιβώτιο. Η τιμή του είχε οριστεί στα $99.246 για την ατμοσφαιρική έκδοση και τα $109.354 για την κομπρεσοράτη έκδοση.

Πριν λίγους μήνες, όμως, η αμερικάνικη εταιρία έβγαλε στην αγορά τον “Δαίμονα”, ο οποίος θα βγει σε μόλις 3.300 μονάδες. Το κόστος του κτήνος των 840 ίππων ξεκινά από τις 84.995 δολάρια, ενώ πολλά πράγματα από τον πρόσθετο εξοπλισμό κοστίζουν μόλις 1 δολάριο, όπως τα πίσω καθίσματα, το μπροστά κάθισμα συνοδηγού.

Τα δύο αυτά αυτοκίνητα βρέθηκαν στο drag strip, με το πρώτο να είναι καθαρά αγωνιστικό αυτοκίνητο, και το δεύτερο street-legal. Το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.