Πωλείται ένα ολοκαίνουριο Mazda MX-5 του 1997

Σχετικά άρθρα

H αντιπροσωπεία Hayes Auto Sales στην πόλη Roseville της California, έχει βγάλει προς πώληση ένα Mazda MX-5 πρώτης γενιάς, και ζητάει 29.995 δολάρια για να το αποχωριστεί.

Σίγουρα το MX-5 (NA) είναι ήδη future classic, αλλά η τιμή του είναι ήδη αρκετά υψηλή. Οι λόγοι δύο. Αρχικά, από το 1997 έχει διανύσει μόλις 120 μίλια (193 χλμ.), και δεύτερον πρόκειται για την ειδική έκδοση M-Edition.

Η ιαπωνική εταιρία περιόρισε την έκδοση σε μόλις 3.000 αυτοκίνητα, με τα MX-5 M-Edition να ήταν βαμμένα σε πράσινο χρώμα (Marina Green), πατούσαν σε χρωμιωμένες ζάντες της Enkei, ενώ στο εσωτερικό υπήρχε καφέ δερμάτινο σαλόνι και Nardi λεβιές ταχυτήτων και χειρόφρενο.

Μηχανικά το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με τον 1,8-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα, απόδοσης 133 ίππων, που συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr