Μετά την διαρροή, η Land Rover στην έκθεση της Γενεύης παρουσιάζει το Range Rover SV Coupe. Το δίπορτο πολυτελές Range Rover SV Coupe, περιγράφεται ως το πρώτο πολυτελές SUV coupe και κατασκευάζεται στο χέρι από τους ανθρώπους του τμήματος SVO της εταιρίας, έχοντας σπορ εμφάνιση με έντονη coupe οροφή.

Στο εσωτερικό συναντάμε τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα επενδυμένα με δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα και μεταλλικά διακοσμητικά, μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που διαθέτει και το Velar.

Εξοπλίζεται με αερανάρτηση που χαμηλώνει το μοντέλο κατά 8 mm σε σχέση με το Range Rover, ενώ μπορεί να αυξομειώσει και το ύψος της. Υπάρχουν διαθέσιμες ζάντες από 21″ έως 23″, έχει ελκτική ικανότητα 3,5 τόνων, με τα μπροστά ηλεκτρικά ελεγχόμενα καθίσματα να έχουν 20 ρυθμίσεις και να είναι κλιματιζόμενα, ενώ τα πίσω 10 ρυθμίσεις. Στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε το InControl Touch Pro Duo με διπλές οθόνες, head-up display, και το ηχοσύστημα Meridian με 23 ηχεία.

Μηχανικά φορά τον κομπρεσοράτο V8 5,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 565 ίππων με 700 Nm ροπής. με την Land Rover να αναφέρει πως είναι το γρηγορότερο Range Rover που κατασκεύασε ποτέ, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 5,3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 266 χλμ/ώρα.

Μόλις 999 Range Rover SV Coupe θα κατασκευάσει η εταιρία με την τιμή του στην Αγγλία να ξεκινά από τις £240.000 (€268.500) και στις ΗΠΑ από τις $295.995