Ο αντικαταστάτης της McLaren F1 θα είναι η γρηγορότερη McLaren που έχει κατασκευαστεί

Σχετικά άρθρα

Πριν μια εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ο αντικαταστάτης της McLaren F1, που μέχρι σήμερα τον γνωρίζουμε με την κωδική ονομασία BP23, θα διαθέτει ένα “κανονικό όνομα” σαν το Senna και όχι κάποια νούμερα συνοδευόμενα από κάποιο γράμμα.

Και μπορεί στην Γενεύη η βρετανική εταιρία να παρουσίασε την hardcore έκδοση της Senna, την Senna GTR, η οποία περιμένεις ότι θα γίνει η πιο γρήγορη McLaren που βγήκε από το Woking, κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει. Και αυτό γιατί τον συγκεκριμένο “τίτλο” θα το πάρει η τριθέσια BP23.

Αυτό ισχυρήστηκε ο Jolyon Nash, εκτελεστικός διευθυντής παγκόσμιων πωλήσεων και marketing της McLaren. Το αυτοκίνητο θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 106 μονάδων (όσες και οι McLaren F1), και θα έχει ένα super πολυτελές GT χαρακτήρα, σχεδιασμένο να ταξιδεύει με πολύ, πολύ υψηλές ταχύτητες. Ο Nash πρόσθεσε ότι το αυτοκίνητο θα διαθέτει υβριδικό σύνολο και χαμηλών αεροδυναμικών αντιστάσεων σχεδιασμό.

Μιλώντας για ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, ο Nash σχολίασε ότι δεν ήταν στα βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα σχέδια τους, δεδομένου ότι η τρέχουσα τεχνολογία απλά δεν είναι αρκετή ώστε να πείσει την McLaren για ένα τέτοιο σύνολο. Μακροπρόθεσμα, όμως, καθώς η τεχνολογία βελτιώνεται, αυτό μπορεί να αλλάξει.

Πηγήjalopnik

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα