Αλλαγές στην ιεραρχία του υψηλότατου επιπέδου για τη Subaru, τόσο στα γραφεία της στην Ιαπωνία, όσο και στην Αμερική.

Ο -μέχρι σήμερα- πρόεδρος και CEO της Subaru Αμερικής, Tomomi Nakamura, επιστρέφει στην χώρα καταγωγής του για να αναλάβει πλέον τα καθήκοντα του προέδρου και Chief Operating Officer στα γραφεία της Subaru Corporation, στην Ιαπωνία. Ο Nakamura θα αναλάβει βασικές ευθύνες από τον σημερινό πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.

Ο Yasuyuki Yoshinaga γίνεται τώρα πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, διατηρώντας τον τίτλο του CEO και θα είναι ο μόνος ανώτερος πάνω από τον Nakamura. Αυτό αφήνει στον Nakamura να τρέχει για τα καθημερινά θέματα, επιτρέποντας ταυτόχρονα στο Yoshinaga να εστιάσει για το μέλλον της εταιρίας.

Στη θέση του Nakamura στις Η.Π.Α., η Subaru τοποθέτησε τον σημερινό πρόεδρο Thomas J. Doll, ο οποίος ανήκει στην Subaru της Αμερικής από το 1982, έγινε COO το 2009 και πρόεδρος το 2013. Ο Doll είναι ένα από τα ανώτερα στελέχη στην μισθοδοσία της Subaru, που δεν είναι Ιάπωνας, και στη νέα του θέση θα υποστηριχθεί από τον επικεφαλής μάρκετινγκ της Subaru, Jinya Shoji, ο οποίος θα υπηρετεί πλέον ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Subaru της Αμερικής, αναφερόμενος στο Doll.