Raikkonen: Μπορούσαμε και πιο γρήγορα

Σχετικά άρθρα

Η ταχύτερη ομάδα στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης ήταν η Ferrari. Η Scuderia σημείωσε τα δύο ταχύτερα περάσματα χθες και την Πέμπτη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η πραγματικά διαφορά από τους ανταγωνιστές της είναι τόσο μεγάλη, αφού η Mercedes και η Red Bull δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα για χρόνους τις δύο τελευταίες μέρες.

Η SF71H είναι σίγουρα ένα ταχύτατο μονοθέσιο, τόσο σε αγωνιστικό ρυθμό όσο και στον έναν γύρο, αλλά είναι αδύνατο να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν είναι το ταχύτερο αυτή τη στιγμή. Ο Kimi Raikkonen πιστεύει ότι η ιταλική ομάδα μπορούσε να πάει ακόμα πιο γρήγορα, αλλά δεν είχε νόημα από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε δοκιμές, μιας και οι χρόνοι δεν έχουν καμία ουσιαστική σημασία.

Θα δούμε σε δύο βδομάδες ποιος είναι ταχύτερος. Είμαι σίγουρος ότι, αν θέλουμε να πάμε πιο γρήγορα, μπορούμε να το κάνουμε, αλλά δε σημαίνει τίποτα εδώ. Σε δύο βδομάδες θα ξέρουν όλοι που είναι όλοι, όμως, μέχρι τότε, όλοι μαντεύουν όπως κάναμε και πριν τις δοκιμές, οπότε ας περιμένουμε για να δούμε.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 είναι ικανοποιημένος από το πώς κύλησαν οι δοκιμές για την ομάδα του Maranello, αλλά θα ήθελε κάτι παραπάνω, αφού ο καιρός της προηγούμενης εβδομάδας ήταν κακός, ενώ ο ίδιος ήταν άρρωστος στις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας.

Φαντάζομαι ότι πάντα θέλεις κάτι παραπάνω εδώ κι εκεί, να κάνεις γύρους και να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα. Δεν έχει σημασία πόσους γύρους κάνεις, πάντα έχεις κάποιου είδους ανησυχία. Υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες για να δοκιμάσεις πράγματα, όμως αυτό δε σημαίνει ότι είναι καλό να δοκιμάζεις ένα εκατομμύριο πράγματα.

Σίγουρα, είναι μακριά από το ιδανικό με αυτές τις συνθήκες της προηγούμενης εβδομάδας. Ήμουν άρρωστος, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος ήταν μια ικανοποιητική μέρα, νιώθοντας εντάξει. Είμαστε εντάξει με αυτό. Προφανώς, θα δούμε σε δύο εβδομάδες πού είμαστε. Αλλά, ναι ήταν μια θετική μέρα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...