GP Αυστραλίας 2018: Τα ελαστικά των οδηγών

Σχετικά άρθρα

Βρισκόμαστε δέκα μέρες πριν από την έναρξη του πρώτου αγωνιστικού 3ημέρου για το Grand Prix της Αυστραλίας, έτσι η Pirelli έδωσε στη δημοσιότητα τις επιλογές των οδηγών για τα slicks ελαστικά. Εδώ και μήνες, γνωρίζουμε ότι τα διαθέσιμα ελαστικά για τη Μελβούρνη είναι η ultrasoft, η πολύ μαλακή και η μαλακή γόμα, συνεπώς περιμέναμε ότι τα ultrasofts θα έχουν την τιμητική τους.

Από τις κορυφαίες ομάδες, η Mercedes έχει επιλέξει τις περισσότερες γόμες των ultrasofts, εννιά στον αριθμό, ωστόσο ο Lewis Hamilton έχει ένα επιπλέον σετ πολύ μαλακής γόμας, με τον Valtteri Bottas να έχει από δύο σετ μαλακής και πολύ μαλακής γόμας. Η Ferrari είναι πιο συντηρητική, καθώς επέλεξε εφτά σετ των ultrasofts, και από τρία σετ της μαλακής και της πολύ μαλακής γόμας.

Παρόμοια τα ελαστικά που θα μοιραστούν οι οδηγοί της Red Bull. Έτσι, οι Daniel Ricciardo και Max Verstappen θα χρησιμοποιήσουν από οχτώ σετ ultrasoft, τρία σετ πολύ μαλακής και δύο σετ μαλακής γόμας. Τέλος, αρκετά επιθετική και η McLaren, με εννιά σετ από την ultrasoft, δύο σετ της πολύ μαλακής και δύο σετ της μαλακής γόμας, όπως μπορείς να δεις αναλυτικά στη συνέχεια.

ΠηγήPirelli

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...