McLaren: Λύσαμε τα προβλήματα των δοκιμών

Σχετικά άρθρα

Η συνεργασία με τη Renault έκανε τους ανθρώπους της McLaren να πιστέψουν πως το μαύρο σύννεφο θα φύγει πάνω από το Woking. Οι δοκιμές, ωστόσο, δεν κύλησαν και τόσο καλά. Η MCL33 έκανε τους λιγότερους γύρους μεταξύ των μονοθεσίων, έχοντας μερικά προβλήματα αξιοπιστίας, τα οποία κόστισαν αρκετό χρόνο όταν οι άλλες ομάδες έπαιρναν πολλά δεδομένα.

Σύμφωνα με την ομάδα, τα προβλήματα αυτά δεν είναι σοβαρά, κι έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ότι το power unit δεν είχε προσαρμοστεί 100% στο μονοθέσιο. Ο Eric Boullier πιστεύει πως τα ζητήματα που είδαμε τις προηγούμενες εβδομάδες έχουν πλέον λυθεί, αφού οι μηχανικοί στο Woking βρήκαν γρήγορες λύσεις εν όψει Αυστραλίας.

Δεν είχαμε την αξιοπιστία που ελπίζαμε ότι θα έχουμε στις χειμερινές δοκιμές, αλλά όλα τα θέματα έχουν αντιμετωπιστεί από τη στιγμή που επιστρέψαμε στο εργοστάσιο. Υπάρχει πάρα πολλή δουλειά που γίνεται στα παρασκήνια, προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι δε θα αφήσουμε καμία πέτρα που δε θα σηκώσουμε, στην προσπάθειά μας να βγάλουμε τον μέγιστο ρυθμό που μπορούμε από το νέο μας μονοθέσιο στον πρώτο μας αγώνα.

Η Μελβούρνη είναι μία πίστα που όλη η ομάδα θέλει να επιστρέψει, για να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν. Είναι μια ζωντανή πόλη, οι οπαδοί είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι και υπάρχει μια προσμονή για «επιστροφή στα θρανία», όπου κανείς δεν ξέρει τα βιβλία μέχρι να σβήσουν τα κόκκινα φώτα. Δεν περιμένουμε θαύματα μέσα σε μία νύχτα, σε καμία περίπτωση, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό το 3ήμερο.

Η «Macca» θα φτάσει στο Albert Park με ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο για την MCL33, αλλά ο επί κεφαλής της ομάδας αρνείται να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη. Αυτό που ξέρει σίγουρα ο Γάλλος είναι ότι υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια του 3ημέρου, προκειμένου να βγει όλη η ταχύτητα του αυτοκινήτου στην πίστα.

Το μονοθέσιό μας έδειξε εξαιρετικές δυνατότητες στις χειμερινές δοκιμές, και, παρόλο που ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε, μάθαμε ήδη πολλά από το πακέτο μας και το πώς όλα τα στοιχεία στο φετινό μονοθέσιο δουλεύουν μαζί. Η Αυστραλία είναι το πρώτο πραγματικό τεστ, και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλο το 3ήμερο, για να κάνουμε όλα τα συστατικά να δουλέψουν μαζί.

Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα αποδώσουν οι ομάδες στον πρώτο αγώνα της σεζόν και όλο αυτό συμβάλλει στον ενθουσιασμό. Η Μελβούρνη είναι μια σπουδαία πίστα μετά από τις χειμερινές δοκιμές, ανυπομονώ πραγματικά να δω τι μπορούμε να κάνουμε.

ΠηγήMcLaren

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr