GP Μπαχρέιν 2018: Τα ελαστικά των οδηγών

Σχετικά άρθρα

Μετά από το Αυστραλιανό Grand Prix, η Formula 1 κοιτάζει πλέον τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς, που θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν, στις 6-8 Απριλίου. Σήμερα, η Pirelli δημοσίευσε τα ελαστικά που θα χρησιμοποιήσουν οι οδηγοί κατά τη διάρκεια του 3ημέρου, με τις γόμες που έχουν οριστεί να είναι η πολύ μαλακή, η μαλακή και η μέση, δηλαδή κατά ένα βήμα σκληρότερες από αυτές που είδαμε στο Albert Park.

Αρκετές είναι οι ομοιότητες που βλέπουμε μεταξύ των κορυφαίων ομάδων. Κατ’ αρχάς, οι Lewis Hamilton, Valtteri Bottas, Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen, Daniel Ricciardo και Max Verstappen θα έχουν διάθεσή τους από εφτά σετ πολύ μαλακής γόμας, ωστόσο ο Bottas προτίμησε να έχει ένα επιπλέον σετ μαλακής γόμας, δηλαδή πέντε στον αριθμό, όταν οι υπόλοιποι θα έχουν από τέσσερα σετ μαλακής και δύο σετ μέσης γόμας.

Η πιο επιθετική ομάδα εμφανίζεται να είναι η McLaren, μιας και οι Fernando Alonso και Stoffel Vandoorne θα χρησιμοποιήσουν από εννιά σετ πολύ μαλακής γόμας. Επιπλέον, η γκάμα τους συμπληρώνεται από τρία σετ μαλακής γόμα και μόλις ένα σετ μέσης, το οποίο έτσι κι αλλιώς ορίζεται από την Pirelli.

ΠηγήPirelli

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...