Ο Juan Pablo Montoya θα τρέξει στο φετινό Le Mans

Σχετικά άρθρα

Ο 42-χρονος Κολομβιανός έχει αρκετά πλούσιο βιογραφικό και έχει τη δυνατότητα να το εμπλουτίσει περισσότερο το ερχόμενο καλοκαίρι. Μέχρι σήμερα έχει κερδίσει τον Grand Prix του Μονακό, έχει δύο νίκες στο NASCAR Cup, έχει κερδίσει -επίσης δύο φορές- τα 500 μίλια της Indianapolis, τον 24-ωρο αγώνα της Daytona τον έχει κερδίσει τρεις φορές, ενώ πέρσι κέρδισε και τον αγώνα Race of Champions.

Πέρσι αποφάσισε να αφήσει το Indy, και να τρέξει με το Acura ARX-05 στο πρωτάθλημα IMSA WeatherTech Sports Car, και σήμερα έγινε επίσημο αυτό που είχε κυκλοφορήσει ως φήμη την περασμένη εβδομάδα. Ο Montoya θα συμμετάσχει στον φετινό 24ώρο αγώνα του Le Mans, με την ομάδα της United Autosports, του Zak Brown, διευθύνοντα σύμβουλο της McLaren.

Θα τρέξει, όμως, στην LMP2 κατηγορία, καθώς θα κάτσει πίσω από το τιμόνι της Ligier JS P217, με αριθμό 32, μαζί με τους Will Owen και Huge de Sadeleer.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...

WEC: 1-2-3 η Porsche στο Κατάρ

Το απόλυτο έκανε η Porsche στον πρώτο αγώνα της σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής, με την γερμανική εταιρία να κάνει το 1-2-3 στον αγώνα...