Η Lincoln φέρεται να είναι η επόμενη εταιρία που θα προσθέσει στην γκάμα της ένα coupe SUV μοντέλο, ακολουθώντας την τάση της αγοράς. Σύμφωνα με το Reuters, η αμερικάνικη εταιρία το συγκεκριμένο μοντέλο πιθανότατα θα είναι ένα από πέντε νέα αυτοκίνητα που θα κατασκευάζει η εταιρία στην Κίνα, και πιθανότατα θα προστεθεί στην γκάμα της περίπου το 2022.

Η Lincoln έχει ήδη επιβεβαιώσει τα σχέδιά της να κατασκευάσει -μέχρι τα τέλη του 2019- ένα νέο SUV στην Κίνα, και αυτό αναμένεται να είναι η έκδοση παραγωγής του Aviator concept, που είδαμε πριν δύο εβδομάδες στη Νέα Υόρκη. Το Reuters λέει ότι σε αυτό θα προστεθούν το Nautilus, καθώς και οι αντικαταστάτες των MKC και MKZ.

Αν τελικά μεταφερθεί η παραγωγή των πέντε αυτών μοντέλων της Lincoln στην Κίνα, θα είναι μια μεγάλη αλλαγή για την εταιρία. Σήμερα, όλα όσα πωλούνται στην Κίνα κατασκευάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, και με τη μεταφορά της παραγωγή του στην Κίνα, τα αυτοκίνητα που θα παράγονται εκεί δεν θα επιβαρύνονται με τέλος εισαγωγής 25%.

Το 2017, η Lincoln πούλησε στην Κίνα μόλις 54.124 μονάδες, και παρότι το νούμερο αυτό ήταν ρεκόρ, ήταν αρκετά μικρότερο από τις 172.832 της Cadillac.