Tesla: Θέτει στόχο να κατασκευάζει 6.000 Model 3 ανά εβδομάδα έως τον Ιούνιο

Σχετικά άρθρα

Ο Elon Musk με email που έστειλε στους εργαζομένους της Tesla ανέφερε πως η πρόσφατη ολιγοήμερη διακοπή της παραγωγής του Model 3 ήταν απαραίτητη ώστε να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες για την αύξηση της παραγωγής του μοντέλου.

Όπως συμπλήρωσε, στόχος είναι ο διπλασιασμός της παραγωγής του Model 3 ώστε τον Ιούνιο να κατασκευάζονται 6.000 Model 3 εβδομαδιαίως. Η Tesla θα δώσει βάρος στην ποιότητα των μοντέλων που κατασκευάζει, με τον Musk να βάζει ως στόχο τις 6.000 μονάδες ανά εβδομάδα, έτσι ώστε αν κάτι πάει λάθος να πιάσει τον στόχο των 5.000 μονάδων ανά εβδομάδα.

Ο Musk ήθελε η παραγωγή του entry-level μοντέλου να είναι τόσο αυτοματοποιημένη, ώστε πρακτικά να μην εμπλέκεται πουθενά το ανθρώπινο χέρι, ή έστω αυτό να γίνεται σε μερικές τελικές επιθεωρήσεις και τον ποιοτικό έλεγχο.

Για να επιτευχθεί αυτό το επίπεδο αυτοματοποίησης, ο Musk και η ομάδα του οραματίστηκαν, σχεδίασαν, εξέλιξαν και έφτιαξαν νέα ρομπότ. Ωστόσο, μετά από λίγο κατέστη σαφές ότι ορισμένα τμήματα της παραγωγής δεν μπορούσαν να ολοκληρωθούν με επιτυχία ούτε από τα πιο εξελιγμένα ρομπότ. Έτσι, αυτά αποσύρθηκαν και αντικαταστάθηκαν από ανθρώπους.

Έτσι ο Musk παραδέχτηκε ότι ήταν μόνο δικό του λάθος:

Ναι, η υπερβολική αυτοματοποίηση στην Tesla ήταν λάθος. Για να είμαι ακριβής, ήταν δικό λάθος μου. Οι άνθρωποι είναι υποτιμημένοι.

ΠηγήElectrek

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...