Νεκρός από δέντρο που έπεσε σε αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό

Σχετικά άρθρα

Είναι από τα δυστυχήματα που είναι δύσκολο να πιστέψεις πως συνέβησαν στη πραγματικότητα. Χθες, ένας 51χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν δέντρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.

Το δέντρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε το αυτοκίνητο που κινούταν επί της Εγνατίας Οδού κοντά στον κόμβο της Κουλούρας στην Ημαθία. Σύμφωνα με την αστυνομία, αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα επιβάτης του οχήματος, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Από το ίδιο αυτοκίνητο, βγήκαν σώοι ο οδηγός και μία γυναίκα. Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική που ανέσυρε νεκρό τον άτυχο άνδρα, 51 ετών.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα την Παρασκευή 20 Απριλίου στην Εγνατία Οδό μετά την Κουλούρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, όπου εκείνη την ώρα φυσούσαν δυνατοί άνεμοι και εξαιτίας αυτών φαίνεται ότι ξεριζώθηκε το δένδρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...