Ενδοοικογενειακή μάχη η σημερινή με το Polo GTI των 200 ίππων να αναμετράται στην επιτάχυνση με το Golf GTI Performance των 245 ίππων.

Και τα δύο συνδυάζονται με DSG κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ και τα δύο ξεκινούν με launch control.

 • Smartass

  Kramer vs Kramer.

 • Tsou Kostas

  τελικά το φαινόμενο, ο κάθε κακομοίρης, πουθενάς, να κάνει τον δημοσιογράφο αυτοκινήτου δεν είναι μονο ελληνικό. Δυο αυτόματα αυτοκίνητα, να κερδίζει μια το ένα και μια το άλλο λες και παίζουν τάβλι. Το launch control στο Golf δεν δουλεψε ποτέ, απλά στην τελευταία ξεκίνησαν χωρίς launch και το polo. Άλλαξαν και οδηγό, σε DSG αυτοκίνητο μηπως και δεν του άρεσαν τα μούτρα του και άλλαζε ταχύτητες νωρίς, και μετά, ανέβασαν και τα ρεζιλίκια τους στο youtube.

  • vwgt

   Χαχα… Καλό…..😀
   Μα είναι δυνατόν Κ μάλιστα με τόση διάφορα μια το ένα κ μια το αλλο;;;;

  • καλά ρε φίλε ηρέμησε. δεν το παίζουν οι άνθρωποι. άμα θες το βλέπεις, άμα θες το γράφεις. δεν έχει πια λεφτά στο γιουτουμπ. γι’αυτό και θα βλέπουμε ερασιτέχνες κυρίως. δε συμφέρει πλέον για επαγγελματικές πλατφόρμες. το μοτορ τρεντ αποχώρησε, και όλα τα συναφή μόνο κάτι ελάχιστα βιντεάκια κάνουν πλέον.
   άλλωστε ποιά ακριβώς η σημασία του βίντεο; αν θα είναι μπροστά το πόλο των 200 ή το γκολφ των 230?

  • Tsou Kostas

   δεν το λέω για τα λεφτα, για την ασχετοσύνη το λέω. Χέστηκα ποιος παιρνει λεφτά και ποιος όχι, αφού δεν τα δίνω εγώ. Το πρόβλημα με τους άσχετους, είναι ότι θες να δεις ένα review ενός αυτοκινήτου, και το google και το youtube είναι γεμάτα τέτοιες κοπριές.