H Ford μας δείχνει τις σκληρές δοκιμές εξέλιξης του Ranger

Σχετικά άρθρα

Αρχές του χρόνου, η Ford παρουσίασε το νέο Ranger, με το οποίο επιστρέφει στην αγορά των Η.Π.Α μετά από 8 χρόνια και σήμερα η εταιρία μας δείχνει μέρος της διαδικασίας εξέλιξης του, που διασφαλίζει την αντοχή και αξιοπιστία του.

https://youtu.be/6RPkKcaRNdI

Το pick-up διαθέτει σώμα κατασκευασμένο από χάλυβα, έχοντας άξονες της Dana και σύμφωνα με την Ford είναι το ίδιο ανθεκτικό με το F-150. Η Μπλε Οβάλ εταιρία έχει δοκιμάσει εκτενώς το Ranger σε διαφορετικές συνθήκες, έτσι ώστε να είναι σίγουροι πως αυτό θα ικανοποιήσει κάθε πελάτη της.

Διαθέτει το Terrain Management System με 5 προγράμματα λειτουργίας (Normal, Grass, Gravel/Snow, Mud/Ruts και Sand) και προσφέρεται τόσο σε δίπορτες SuperCab, όσο και τετράπορτες SuperCrew εκδόσεις. Υπάρχουν τρία επίπεδα εξοπλισμού, τα XL, XLT και Lariat, με το FX4 Off-Road, ένα πακέτο εκτός δρόμου να προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις.

Κίνηση παίρνει από τον τετρακύλινδρο EcoBoost 2,3-λίτρων κινητήρα που συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Στο εσωτερικό συναντάμε οθόνη αφής 8″, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Sync 3, ηχοσύστημα B&O Play και άλλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...