Τρία αυτοκίνητα “κατάπιε” η γη στο πάρκινγκ, δίπλα στον ηλεκτρικό του Ταύρου, όταν υποχώρησαν τα θεμέλια της κάλυψης του ποταμού ο οποίος διερχόταν από το σημείο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 18:30 και γερανοί του δήμου έχουν σπεύσει στο σημείο προκειμένου να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα, ενώ εκεί βρίσκεται και ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, το σημείο, βρίσκεται πάνω στην κοίτη του ποταμού, κάνοντας λόγο για έργο που έγινε πριν από 30 χρόνια και το περιστατικό οφείλεται στο γεγονός ότι υποχώρησαν τα θεμέλια της κάλυψης, ενώ στο παρελθόν δεν είχε παρουσιαστεί παρόμοιο πρόβλημα.

 • Roadie Wheels

  Και ποιος έχει την ευθύνη;
  Πάλι μπαλάκι θα το κάνουνε.

  • Chris

   Κάνεις μια αναδρομή πίσω στον χρόνο και βρίσκεις ποιά ήταν τα μπουμπούκια που λάμβαναν αποφάσεις για την υπογειοποίηση ή το μπάζωμα σχεδόν όλων των ποταμών & ρεμάτων της Αττικής. Αθήνα, η μοναδική πρωτεύουσα της Ευρώπης που έχει εξαφανίσει τα ποτάμια της και κάθε τόσο πνίγεται. Όπως είχε πει κάποτε κι ένα μεγάλο μυαλό όταν τον ρώτησαν τί μπορεί να γίνει στην Αθήνα για να βελτιωθεί.. “9 ρίχτερ!”

 • fanis chantzos

  Στην Ιαπωνία πριν από αρκετό καιρό ανοιξε μία τεραστια τρύπα η οποία μετά από μια εβδομάδα έκλεισε και μαλιστα οι αρχές ανακοίνωσαν ότι το έδαφος που αποκαταστάθηκε ειναι πιο στέρεο από πριν να δούμε στην Ελλάδα πόσο χρόνο θα πάρει αλλά και την ποιότητα της αποκατάστασης…. Και εν τελει πόσο θα κοστίσει γιατί στη χώρα μας πανακριβα έργα φτηνες κατασκευες.