Θα αγοράσεις την συνδρομή στην F1 TV;

Σχετικά άρθρα

Η Liberty Media έχει ως έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της να προσφέρει μια βελτιωμένη ψηφιακή πλατφόρμα στους οπαδούς του αθλήματος, γι’ αυτό και τον περασμένο Φεβρουάριο ανακοίνωσε την F1 TV, μια υπηρεσία live streaming με την οποία οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν το αγαπημένο τους άθλημα, και όχι μόνο.

Η υπηρεσία η οποία είναι διαθέσιμη από το GP της Ισπανίας, προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, στην F1 TV Access και στην F1 TV Pro, με την πρώτη να παρέχει ζωντανά δεδομένα από τους αγώνες και σχόλια στην ενδοεπικοινωνία των ομάδων, μαζί με στιγμιότυπα από κάθε περίοδο σε κάθε Grand Prix. Επίσης ο χρήστης έχει πρόσβαση στο αρχείο για να βλέπει τον αγώνα σε επανάληψη. Η F1 TV Pro που δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα όπως μπορείς να δεις εδώ, προσφέρει ότι η F1 TV Access όπως επίσης ζωντανά τους αγώνες της Formula 2, του GP3 και του Porsche Supercup αλλά και ζωντανή κάλυψη όλων των περιόδων, τις συνεντεύξεις Τύπου και άλλες αποκλειστικές λειτουργίες.

Η F1 TV Pro κοστίζει 7,99 ευρώ το μήνα και 64,99 ευρώ το χρόνο, ενώ η F1 TV Access κοστίζει 2,99 ευρώ το μήνα ή 26,99 ευρώ ετησίως. Να σημειωθεί πως οι μεταδόσεις γίνονται στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά και κάποιος επιλέξει το ετήσιο πακέτο μέχρι τις 31/5/2018 θα πάρει έκπτωση 10%.

Πως σου φαίνονται οι τιμές; Θα προτιμήσεις να αγοράσεις μια συνδρομή;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα