Με την Audi να βρίσκεται εν μέσω teasing του νέου Q8 με μια σειρά από πέντε videos, σήμερα διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του πραγματικού αυτοκινήτου και όχι κάποιου σκίτσο, που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Από αυτή βλέπουμε τον σχεδιασμό του εμπρός μέρους του νέου μεγάλου SUV που ετοιμάζει, με την μάσκα του νέου SUV να είναι αρκετά επιθετική και να αποτελεί την πηγή για την νέα ταυτότητα που θα υιοθετήσει η εταιρεία από δω και στο εξής.

Αυτή παραμένει μεγάλη, αλλά έχει νέα εμφάνιση λόγω των διπλών κάθετων πτερυγίων. Γύρω από την μάσκα υπάρχει ένα παχύ κομμάτι γυαλιστερού πλαστικού σε μαύρο/γκρι χρώμα που ενώνεται με τα laser φώτα και δίνουν μια πιο high-tech εμφάνιση. Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει πιο μεγάλα ανοίγματα για να δώσει μια πιο επιθετική εμφάνιση.

Τα επίσημα αποκαλυπτηρία του αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

 • bulgary

  Και οι διαφορές με την URUS θα είναι στα φανάρια και στις λαμαρίνες που θα είναι λίγο διαφορετικά….Πολύ καλό φαίνεται πάντως!!!!

 • ΘΑΝΟΣ

  μια πολυ καλη προσπαθεια να πλησιασει εστω εξωτερικα το ds7!την ποιοτητα του φαναριου παντως στο βασικο του q8 δυσκολο..αλλα περιμενω πως και πως να διαψευστω https://uploads.disquscdn.com/images/5549f3a8d0b0d05ae0f5bfca7b7a09e5eaaa0c5bb24d40295db66e3dc6b140cf.jpg

  • Ηρακλής Μπακαλόπουλος

   Το ξέρεις ότι η Citroen (ds) είναι αντιγραφή απo Audi και όχι το αντίθετο ε?