Όπως ανακοίνωσε η Volvo δεν θα έχει περίπτερο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2019, μιας και όπως έκανε γνωστό, θα διοργανώσει δικά της event προκειμένου να παρουσιάσει τα νέα της μοντέλα.

Συγκεκριμένα η Volvo θα παρουσιάσει αργότερα αυτό το μήνα, το νέο S60 σε μια εκδήλωση που θα διοργανώσει στο νέο της εργοστάσιο στο Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Όπως ανέφερε ο Bjorn Annwall, αντιπρόεδρος στρατηγικής και λιανικών πωλήσεων της Volvo:

Η συνεχιζόμενη αλλαγή στην αυτοκινητοβιομηχανία δημιουργεί νέα ακροατήρια για τη Volvo και νέους τρόπους για την κυκλοφορία των προϊόντων της στην αγορά.

Η συμμετοχή της Volvo στις παραδοσιακές εκθέσεις δεν είναι πλέον βιώσιμη. Πρέπει να προσαρμόσουμε τις επικοινωνίες μας βάσει του τρόπου με τον οποίο οι επιλογές συμπληρώνουν τα μηνύματά μας, το χρονοδιάγραμμα και τη φύση της τεχνολογίας που παρουσιάζουμε.

Να θυμίσω πως η Volvo από το 2014 απέχει από αρκετές μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτων, ενώ δεν θα βρίσκεται ούτε στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο.