H Lamborghini Aventador SV J λέγεται ότι έκανε 6:45 στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Εδώ και περίπου τρεις μήνες έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Lamborghini Aventador SV J (η οποία δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί επίσημα) έκανε νέο ρεκόρ γύρου στο Nurburgring Nordschleife, με χρόνο 6 λεπτών και 45 δευτ., “κλέβοντας” το ρεκόρ από την 911 GT2 RS, η οποία έχει γράψει χρόνο 6 λεπτών και 47,25 δευτ.

Ο χρήσης του Instagram 43lambo επιβεβαιώνει αυτή την φήμη, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την πηγή του. Θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου για να μάθουμε αν έχουμε νέο κυρίαρχο στο ‘Ring, αλλά μέχρι τότε αυτά που ξέρουμε είναι ότι τα αρχικά SV προέρχονται από τις λέξεις Super Veloce, ενώ το J από το Jota. Όπως έχουμε δει από spy φωτογραφίες, το αυτοκίνητο διαθέτει πληθώρα αεροδυναμικών τροποποιήσεων, όπως νέο κάλυμμα του κινητήρα, νέους αεραγωγούς, τεράστιο διαχύτη, καθώς και διπλές απολήξεις της εξάτμισης, στο κέντρο του πίσω μέρους, όπως ακριβώς και η Huracan Performante.

Ακόμα, διακρίνεται ένα μικρό shark fin, ενώ στο εμπρός μέρος, νέος είναι ο προφυλακτήρας, με ένα ευμεγέθη splitter, ενώ φαίνεται να υπάρχουν και εδώ οι αεροδυναμικές λύσεις του ALA (Aerodinamica Lamborghini Attiva). Μηχανικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο ατμοσφαιρικός 6,5-λίτρων V12 κινητήρας θα είναι πιο δυνατός, με εκτιμώμενη απόδοση τα 770 άλογα και τα 750 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το νέο λογότυπο της Lamborghini

Μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες από την τελευταία ανανέωση, η Lamborghini παρουσίασε σήμερα τη νέα εμφάνιση του ιστορικό της λογοτύπου. Η ανανέωση είναι σύμφωνη...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr