Apollo: Τα άλλα hypercars είναι ευκολοδήγητα, το IE όχι!

Σχετικά άρθρα

Η Apollo δηλώνει περήφανα πως το εντυπωσιακό νέο hypercar της, το Intensa Emozione (IE) είναι δύσκολο να οδηγηθεί από κάποιον που δεν έχει την σχετική εμπειρία, σε αντίθεση με τα άλλα hypercars που υπάρχουν εκεί έξω και μπορούν να οδηγηθούν από τον καθένα.

Ο Ryan Berris, ο επικεφαλής της Apollo Automobili, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως το IE σχεδιάστηκε από την αρχή έτσι ώστε ο οδηγός του να έχει κάποιες δεξιότητες για να μπορεί να το οδηγεί. Εξηγεί πως το IE στην οδήγησή του είναι “ωμό και τρομακτικό” και αυτή είναι η μαγεία του.

Το αυτοκίνητο διαθέτει εξατάχυτο σειριακό αγωνιστικό κιβώτιο ταχυτήτων, ίδιο με αυτό που υπάρχει στα αγωνιστικά του Le Mans. Αναλυτικές λεπτομέρειες για το Apollo IE μπορείς να διαβάσεις εδώ.

ΠηγήMotor1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Apollo IE βόλτα στην πίστα μαζί με Maserati MC12, McLaren F1, Mercedes-AMG CLK GTR και Porsche 993 GT1

Απόλυτα αγωνιστικές κατασκευές που όμως μπορούν να κυκλοφορούν νόμιμα στους δρόμους, παίρνοντας κανονικά πινακίδες κυκλοφορίες. Maserati MC12, McLaren F1, Mercedes-AMG CLK GTR και...

Sold out το Apollo IE

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση από την γερμανική εταιρία ότι συνεχίζει την εξέλιξη του Intensa Emozione (IE), σήμερα η Apollo μας κάνει γνωστό ότι...