Η Apollo παρουσίασε το εξωφρενικό Evo και το EVision S

Σχετικά άρθρα

Ο διάδοχος του Apollo Intensa Emozione είναι το επίσης διαστημικό Evo. Το νέο hypercar έχει ακόμη πιο “άγριο” και “τρελό” σχεδιασμό από το IE, θυμίζοντας κάτι από τα SSC Tuatara και Bugatti Bolide.

Το Apollo Evo παρουσιάστηκε στο περιθώριο της έκθεσης China International Import Expo στη Σαγκάη και είναι κατασκευασμένο πάνω σε ένα carbon monocoque πλαίσιο, παίρνοντας κίνηση από έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα. Μόλις 10 Evo θα κατασκευάσει η Apollo.

Στο περίπτερο της η Apollo παρουσίασε και το EVision S, ένα ηλεκτρικό σπορ σεντάν αυτοκίνητο που θα περάσει στη παραγωγή στα τέλη του 2023. Τέλος η εταιρία έκανε γνωστό πως σύντομα θα παρουσιάσει το EVision X, ένα ηλεκτρικό SUV που και αυτό θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από τα τέλη του 2023.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...