Δες το Apollo Intensa Emozione στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Ένα από τα 10 Apollo IE βρέθηκε στο Nurburgring και έκανε έναν γύρο στη διάσημη πίστα. Το πιο εξωπραγματικό hypercar του σήμερα, τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε ήχο παίρνει κίνηση από έναν 6,3-λίτρων V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα με όριο περιστροφής τις 9.000 σ.α.λ, απόδοσης 780 ίππων στις 8.500 σ.α.λ με 759 Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων της Hewland με paddles στο τιμόνι, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 2,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 333 χλμ/ώρα.

Μιλώντας για το παρουσιαστικό του, το τρελό αμάξωμα που αναμιγνύει οργανικά σχήματα με τις αναλογίες ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου GT1. Το αυτοκίνητο διαθέτει νέο, ριζικά αναθεωρημένο σχεδιασμό, MonoCell carbon σασί, carbon σώμα, κεντρικό πτερύγιο, μεγάλο μπροστά splitter, εισαγωγή αέρα στην οροφή και τεράστια αεροτομή, με το βάρος του να αγγίζει τα 1.250 κιλά. Αναλυτικές λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...
Autoblog.gr